Tässä on vastaukset useimpiin 123kotisivua, ilmaista kokeiluaikaa ja jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin.

1. Voiko kuka tahansa hankkia ilmaisen kokeilun?
Kyllä - kaikki voivat ottaa käyttöönsä kuukauden kestävän ilmaisen kokeilun. Sen jälkeen voit päättää haluatko jatkaa 123kotisivu sivustoasi ja ostaa jäsenyyden.

2. Mitä jäsenyys maksaa?
Voitte valita usean 123kotisivu jäsenmaksun väliltä:

1 kuukausi €12.95
3 kuukautta €35.95
1 vuosi €114.95

Jos ostat domainnimen sivuillesi, ne maksavat seuraavasti:

1 kuukausi: €14.95
3 kuukautta: €40.95
1 vuosi: €134.95

Joskus jäsenyyden saa vielä halvemmalla riippuen siitä milloin sen ostaa ja onko käytössä ollut jostain toisista yhteyksistä saatu lahjakortti.

3. Miten paljon tilaa jäsenyys tarjoaa?
123kotisivu sivuston perusjäsenyys sisältää yht. 40 sivua ja valokuva-albumeja, sekä tilaa yht. 300 kuvalle, jotka voi jakaa sivuille ja albumeihin. Sinulla on kaikki 123kotisivu sivuston toiminnot käytettävinäsi, mukaan lukien lukuisat teemat, vieraskirjat, ja valokuvatoiminnot (kuten puhekuplat jne.).

4. Mitä jos haluan lisätilaa?
Voi aina ostaa lisäpaketin, jossa on 20 sivua lisää, 200 kuvaa lisää sekä 20 videominuuttia lisää. Mutta useimmille perusjäsenyys riittää, kun 123kotisivu sivuston sivuja ja kuvia voi jatkuvasti vaihtaa. Jos haluat ostaa 20 sivua lisää, 200 kuvaa lisää ja 20 videominuuttia lisää, se maksaa vain €39.953 kk hinnalla sis. tarvitsemasi ekstrasivut, kuvat ja videosekunnit.

5. Haluan uusia jäsenyyteni!
Napsauta tästä, niin pääset kauppaan.

6. Mitä tapahtuu, kun ilmainen koeaika umpeutuu?
Jollet olet ostanut mitään lisäpalveluja kokeilun aikana, ilmainen kokeilu umpeutuu automaattisesti ja voit sitten ottaa kantaa haluatko jatkaa jäsenyyttä. JOLLET halua jatkaa, kotisivusi vain suljetaan niin, ettei se enää näy netissä. Tallennamme kyllä kotisivusi 3 kuukauden ajaksi jäsenyyden umpeutumisesta, jos vaikka haluaisitkin jatkaa.
 
Jos haluat jatkaa jäsenyyttä, kirjaudu sisään ja osta haluamasi pituinen jäsenyys.

7. Mitä tapahtuu, kun maksullinen jäsenyys umpeutuu?
Silloin jatkamme automaattisesti jäsenyyttäsi 123maksupalvelun kautta eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jollet halua jatkaa, sinulla on tietenkin 14 päivän peruutusoikeus, joten voit vain poistaa sivusi ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
 
Jollei sivun automaattinen jatkaminen onnistu, siitä tulee sähköpostia, jossa kerrotaan miten voit itse hoitaa jäsenyyden maksamisen.

8. Mitä tapahtuu, kun kokeilu umpeutuu, mutta olen sillä aikaa ostanut itselleni domainin?
Jos olet ostanu kokeilun yhteydessä itsellesi domain-nimen, sinun jäsenyyttäsi jatketaan automaattisesti kokeilun päätyttyä 123maksupalvelun kautta. Jollet halua, että näin tehdään, lähetä viesti asiakaspalveluun, ja maksupalvelusi perutaan.

9. Miten uusin jäsenyyteni?
Voit kirjautua sisään verkkosivustollesi milloin tahansa ja uusia tilauksesi.

Jos olette rekisteröityneet 123maksupalveluun, niin jäsenyytesi uusitaan automaattisesti.


10. Mitä tapahtuu, jos en halua uusia jäsenyyttäni?
Jollet halua uusia maksettua jäsenyyttäsi, kirjaudu sisään sivullesi ja napsauta "Lopeta ja poista kotisivu". Sen jälkeen sivusi sisältö poistetaan eikä jäsenyyttäsi enää jatketa.
 
Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kirjoittaa, ettet enää halua sivua, jonka jälkeen sivusi poistetaan eikä jäsenyyttäsi enää jatketa.
Jos sinua on juuri automaattisesti veloitettu 123maksupalvelun kautta etkä halua jatkaa jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

11. Miten on oman kotisivunimen (domainin) ja sähköpostin kanssa?
Kotisivusi nimi voi olla vaikka www.omanimesi.fi sen sijaan, että se olisi omanimesi.123kotisivu.fi.
Samalla voit perustaa 5 räätälöityä sähköpostiosoitetta omalla kotisivunimelläsi.

12. Miten kotisivut voi maksaa?
123kotisivu sivuston jäsenyyden voi maksaa suoraan www.123kotisivu.fi sivujen kautta. 123kotisivu sivustot tarjoaa turvallisen maksujärjestelmän luotettaviin verkkomaksuihin.

13. Olen maksanut, mutta kotisivuani ei enää näy netissä. Miksi?
Ehkä maksusi ei ole vielä saapunut. Jos OLET maksanut yli 6 päivää sitten, ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@123kotisivu.fi (pyrimme vastaamaan vuorokauden sisällä)

14. Voiko kotisivun sulkea ja poistaa kokonaan?
Kyllä. Voit milloin tahansa sulkea ja poistaa kotisivusi. Kirjaudu sisään 123kotisivu sivustolle käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Oikealla on keltainen laatikko, jossa on punainen painike. Napsauta painiketta, niin 123kotisivu sivustosi sulkeutuu ja lukitaan saman tien.

15. Kotisivusi ei enää näy netissä? Miksi?
Et ole uusinut jäsenyyttäsi TAI emme ole vielä rekisteröineet maksuasi. Huomaa, että maksuun saattaa mennä jopa 3-6 arkipäivää ennen kuin se näkyy meillä.
Jos OLET uusinut jäsenyytesi JA maksanut yli 6 päivää sitten, sinun kannattaa kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@123kotisivu.fi
HUOM. Sivusi on saatettu sulkea sopimattoman sisällön vuoksi. (Lue käyttöehtomme tästä)

16. Miten paljon ennen jäsenyyteni umpeutumista se pitää uusia?
Kun olet kirjautunut kotisivu-rakentajaan, näet milloin jäsenyytesi umpeutuu. Jäsenyys pitäisi uusia ENNEN kuin se umpeutuu. Uusi jäsenyys vain jatkaa edellistä, kun vanha jäsenyys umpeutuu.
 

17. Mitä tapahtuu, jos maksan liian myöhään?
Kotisivusi ei enää näy netissä, kun Jäsenyytesi on mennyt umpeen. Mutta voit edelleen kirjautua sisään ja nähdä omat sivusi, ja silloin voit myös maksaa, että kotisivusi avattaisiin uudellen. Tallennamme kotisivusi sisällön 3 kuukaudeksi jäsenyyden umpeutumisesta, ja sen kaiken saa uudellen näkyviin, jos saamme sinulta maksun 3 kuukauden sisällä siitä, kun jäsenyytesi on mennyt umpeen.

18. Olet saanut lahjakortin. Missä lunastan sen?
Jos haluat käyttää lahjakorttisi ihan uuden 123kotisivu sivuston perustamiseen, napsauta tästä ja täytä lomake.

19. Voiko olemassa olevaa jäsenyyttä jatkaa lahjakortilla?
Kyllä! Kunhan sinä olet lahjakortin saaja. Kirjaudu sisään sillä käyttäjänimellä ja salasanalla, jonka jäsenyyttä haluat jatkaa. Kohdassa "jäsenyytesi" on "uusi lahjakortilla" -painike. Kirjoita lahjakortin numero tai tunnus tähän.

20. Millaiset käyttöehdot, ilmaisten kokeilujen ehdot ja ostoehdot 123kotisivu.fi:ssä on?
Napsauta tästä ja lue ehdot:
Jos olet saanut ilmaisen kotisivujäsenyyden, esim. lehden tilauksen yhteydessä tai muuten, jäsenyyden umpeutumiseen, maksuihin ja ehtoihin liittyvät määräykset eivät koske sinua. Tarkista sinun jäsenyytesi ehdot sieltä, mistä sait ilmaisen kotisivujäsenyyden.

21. Lopeta ja poista kotisivu?
Poista sivustosi heti klikkaamalla verkkosivusi muokkaustilassa olevaa poista-painiketta. Poistettua sivustoa ei ole mahdollista palauttaa ja sen sisältö poistetaan. Voit vaihtoehtoisesti lähettää pyyntösi asiakaspalvelutiimillemme asiakaspalvelu@123kotisivu.fi. Mikäli tilauksesi uusittiin automaattisesti vastikään, mutta et haluat jatkaa sitä, voit pyytää palautusta 14 päivän sisällä maksupäivästä.

Käyttöön liittyvät kysymykset

1. Voiko kaiken maailman ihmiset nähdä 123kotisivu sivustoni?
Kyllä ja ei. Kotisivullesi EI ole salasanaa, joten ne, joille olet lähettänyt linkin/kotisivusi osoite, näkevät sivusi. Sen sijaan EMME ole automaattisesti ilmoittaneet sinua mihinkään netissä oleviin hakukoneisiin. Jos pääosin kotisivusi osoitteen tuntevat löytävät sivusi. Mutta ole aina varovainen, kun laitat materiaalia nettiin, jota muut eivät saa löytää päätyessään "sattumalta" kotisivusi osoitteeseen.

2. Tallennatteko kuvani?
Kyllä, mutta toisessa, pienemmässä muodossa kuin ne kuvat, joita sinulla on koneellasi. Me pienennämme kuvia, jotta niiden lataaminen kotisivullasi ei kestäisi niin kauan. Siksi sinun pitää aina itse huolehtia omien kuviesi tallennuksesta omalle tietokoneellesi. Me emme ole mikään alkuperäisten kuvien "pankki". Sen sijaan olemme paikka missä NÄYTÄT kuviasi.

3. Näkyykö 123kotisivu sivustollani mainoksia?
Ei! Emme näytä mainoksia tai pop-up -ikkunoita sivuillasi. Sivuilla on kuitenkin pieni 123kotisivu palvelun mainos. Tämä mainoskuva näkyy sivuilla sekä maksuttoman kokeilun että maksullisen tilauksen aikana.

4. Miksi ilmaisen kokeilun jatkaminen maksaa?
Olemme halunneet tarjota teille kotisivupohjan ILMAN mainoksia. Tämän vuoksi katamme kulut pienellä käyttömaksulla.

5. Miksi en saa uutiskirjettänne?
Tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikea ja oikein kirjoitettu. Kirjaudu sisään jotta voit tarkistaa sekä muokata tietoja jotka annoit rekisteröityessäsi 123kotisivu.fi.

6. Voinko tehdä omia sivupohjia?
Ei - et vielä. Voit käyttää tarjoamiamme valmiita sivupohjia. Ehkä tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan palvelun, jossa jäsenemme voisivat tehdä omia sivupohjia.

7. Olen unohtanut käyttäjänimeni tai salasanani!
Jos olet unohtanut salasanasi, voimme lähettää sen sinulle sähköpostitse. Napsauta tästä, niin saat salasanasi sähköpostissa.

8. Millainen kotisivuni linkkini tulee olemaan, tai on?
Kun perustat kotisivusi pyydämme sinua valitsemaan käyttäjänimen ja salasanan. Käyttäjänimestäsi tulee samalla myös 123kotisivu sivustosi osoite. Esim.: Jos käyttäjänimesi on "Joni", siitä tulee myös kotisivusi osoite: joni.123kotisivu.fi.

9. Saako alennusta, jos ostaa useamman 123kotisivu sivuston?
Ei. Veloitamme niin pienen summan jäseniltämme, ettemme valitettavasti voi antaa alennuksia.

10. Voinko vaihtaa 123kotisivu sivustoni nimeä?
Voit muuttaa 123kotisivu verkkosivustosi nimeä. Esimerkiksi voit muuttaa verkkosivuston nimen matti.123kotisivu.fi nimeksi markku.123kotisivu.fi.

11. Haluan, että kotisivuni suljetaan ja poistetaan niin, ettei kukaan ei voi nähdä sitä!
Peruuta ja poista 123kotisivu verkkosivustosi koska vain. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta “Peruuta tilaus ja poista verkkosivustosi”. Huomaa: Emme palauta jäljellä olevaa tilausta tai summaa.

12. Voinko muuttaa kuvieni kokoa?
Et. Kuvasi näytetään sivupohjan määräämässä koossa.

13. Voinko poistaa viestejä vieraskirjastani?
Kyllä! Valitse "muokkaa" sivulta, jolla vieraskirjasi on. Siellä näet kaikki kommentit, ja voit poistaa sieltä ihan mitä haluat.

14. Voiko 123kotisivu sivustoa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin?
Esim. yrityksen tai yhdistyksen sivuina.

Kyllä. Se on ihan sallittua!
Mutta et saa jälleenmyydä 123kotisivu sivustoja tai 123kotisivu sivuston nimeä millään tavalla ilman, että olet saanut siihen luvan 123kotisivu.fi:ltä.
 

Muita kysymyksiä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Vai onko sinulla lisää kysyttävää?


Lähetä kysymyksesi asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@123kotisivu.fi Yritämme vastata kaikkiin kyselyihin kahden arkipäivän sisällä.