Viiru<3


Rakas, vanha Viirumme siirtyi ajasta ikuisuuteen...nivelrikko teki tuhonsa ja Viiru oli loppuajat kipeä kipulääkityksestä huolimatta. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää toinen kivuistaan.


SW,SP,CH Riiviön Viiru DSM  hopeatabby valkea naaras. Kissalamme tähti ja kantaemo. Viiru on tehnyt kahdet pennut ja viettää nyt kastraatin leppoisia päiviä. Viiru on kaunis ja tyypikäs devon rex naaras.

Viiru saavutti Suomen Kissaliiton Vuoden Kissakilpailussa toisen sijan, kategorian III kastraatti naaraissa, ollen myös Surex:n Vuoden 2012 paras devon kastraatti 😀 . Viiru jatkaa tänä vuonna poseeraamista kilpailuissa:)

Viiru on Suomen ensimmäinen devon rex, joka on saavuttanut näyttelystä tittelin DSM, eli kymmenen kategoria voittoa aikuisten luokista vähintään kahden vuoden aikana.

Viiru vain paranee vanhetessaan. 8 vuotiaana, (v. 2016) Viirusta tuli Suomen ensimmäinen devon rex Scandinavian Winner! Rouvakissa on edelleen upeassa kunnossa, omanarvon tunteva emäntä talossa, aina yhtä lempeä ja ihmisrakas pieni riiviö😘 sekä Vuoden Kissa 2016 kat 4 kastraatti naaraat

SW,SP,CH Riiviön Viiru DSM, Meidän Super-Viiru Kissaliiton Vuoden Kissa-kilpailun paras kastraatti naaras kat IV!

CH Iskra's Ilona liittyi keväällä -21 kastraattikerhoon. Ilona kerkesi saada 2 pentuetta. Sukulinjaa jatkamaan jäävät Mirexin Unelma eli Maisa sekä nuoret tytöt Mirexin Xtra-Beautiful eli Pipsa ja Mirexin Xtra-Chocolaitier eli Suklis


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.08 | 10:30

Toivotaan, että loppusyksystä olisi pentuja=)

...
14.08 | 15:38

Hei perheellämme on toiveena Devon Rex kissa.Rotu on meille tuttu ,yställäni on 3 devonia joista Orvokki on vieraillut meillä usein.

...
26.06 | 18:57

Pääseekö devoneita mahdollisesti katsomaan?😊

...
26.06 | 18:56

Heii!! Onko pentuja tällä hetkellä
Jos on pääsiskö niitä
Katsomaan? :D

...
Tykkäät tästä sivusta