Jo 5 minuutin päästä sinulla voisi olla oma kotisivu!

Helppoa ja nopeaa
Create your own site!

Luo kotisivu 3 helpon vaiheen avulla

KOKEMUKSIA

Taideverkkokauppa
123kotisivun avulla harrastukseni on muuttunut yritystoiminnaksi. En yleensä ole kovin hyvä tietokoneiden kanssa, mutta jopa minulle 123kotisivun käyttö oli vaivatonta.
Taideverkkokauppa
Kennelsivut
Omistamamme kennel on toiminut menestyksekkäästi vuodesta 2005. 123kotisivun avulla kotisivuistamme on tullut suosittu kokoontumispaikka labradorifaneille ympäri maailmaa.
Kennelsivut
Perhesivut
Jos minäkin osasin tehdä hienot kotisivut, kuka tahansa voi! Tykkään käyttää kuva-albumeita jakaakseni kuviani ja videoitani kaukana asuvan perheeni kanssa.
Perhesivut

MYY TUOTTEITA JA PALVELUITA

Asiakkaasi ovat verkossa ja
odottavat sinua!

Olemme tehneet 123kotisivu sivuston juuri sinulle, jolla on oma yritys ja joka tarvitset kaiken mahdollisen avun. Oletko puutarhuri, puuseppä, taiteilija tai kaupanpitäjä? 123kotisivu-palvelussa voit luoda oman kotisivun, josta asiakkaasi löytävät sinut. Esittele tuotteesi valokuva-albumeissa, kuvaile palveluitasi ja kokemustasi ja kerro uutisista ja tapahtumista, jotka saavat asiakkaat kiinnostumaan yrityksestäsi. Kotisivun luominen on todella helppoa. Sivusi voisi olla netissä jo 5 minuutin päästä. Kokeile heti!

YHDISTÄ YSTÄVÄT JA HARRASTUKSET

123kotisivu on netin kerhotila.

Yhdistykset ja kerhot ovat yhteisön koossa pitävä voima. Ja Suomessa onkin lukemattomia urheiluseuroja, harrastekerhoja ja erilaisia järjestöjä. Mutta niiden pyörittäminen ei aina ole ihan yksinkertaista. 123kotisivu sivuston avulla se on kuitenkin paljon helpompaa. Palvelun avulla voit luoda yhdistykselle kotisivun, johon voitte kerätä kaikki jäsenet ja tapahtumat yhteen paikkaan. Yhdistyksen säännöille, tapahtumille, uutisille, jäsenluetteloille ja valokuva-albumeille löytyy kaikille oma toimintonsa. Kotisivun kautta voitte pitää yhteyttä ja kaikki jäsenet pysyvät ajan tasalla. 123kotisivu sivuston avulla yhdistyksen pyörittäminen helpottuu huomattavasti. Kokeile heti!

KIRJOITA ELÄMÄSTÄ JA KIINNOSTUKSEN KOHTEISTASI

Kerro tarinasi omassa blogissa

Haluatko kokeilla taitojasi kirjoittajana? Tai ehkä haluat vain jakaa ajatuksiasi muiden kanssa? Keräätkö netistä tai lehdistä kuvia, jotka haluat näyttää muillekin, tai onko sinulla jokin projekti, jonka haluat dokumentoida? Siinä tapauksessa sinun kannattaa luoda oma blogi! Blogin ulkonäön voit päättää täysin itse, ja vain taivas on rajana sen sisällölle. 123kotisivu sivuston avulla blogin luominen on yksinkertaista. Sinun tulee vain seurata 3 helppoa vaihetta. Siihen menee vain 5 minuuttia: valitse sopivat värit ja kuvio, laita ensimmäinen kuva tai teksti sivulle ja keksi blogille nimi. Valmis! Sitten sinun tulee vain lisätä omat ajatuksesi. Ja internet on yleisösi.

KERÄÄ YHTEEN KAIKKI HARRASTUKSEESI LIITTYVÄ

Jaa kiinnostuksen kohteesi toisten samanhenkisten kanssa

Harrastukset ovat elämän suola. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin jakaa se muiden kanssa? Ehkä pidät valokuvauksesta ja olet erikoistunut lintujen kuvaamiseen. Tai ehkä sinulla on kaupungin kaunein puutarha ja tiedät kaiken ruusuista. On aika jakaa tietosi ja kokemuksesi, oletpa sitten kiinnostunut eläimistä, taiteesta tai urheilusta! 123kotisivu sivuston avulla voit luoda oman nettisivun, jossa voit kertoa harrastuksestasi ja esitellä sitä valokuva-albumeissa. Näin myös muut samasta asiasta kiinnostuneet löytävät sinut! Sinulla on varmasti paljon jaettavaa. Kotisivusi voisi olla netissä nähtävänä jo 5 minuutin päästä. Kokeile heti!

ESITTELE LAHJAKKUUTESI MUILLEKIN

Tee yleisöön vaikutus esittelemällä taitojasi verkossa

Jos haluat ansaita rahaa taidoillasi, sinun tulee olla erittäin määrätietoinen ja työskennellä kovasti. Nykyään ei juuri tule toimeen ilman digitaalista työkalua, jonka avulla voit näyttää maailmalle, kuinka taitava olet. Kiinnostuneiden täytyy voida löytää sinut netistä. 123kotisivu sivusto on juuri tarvitsemasi työkalu. Pääset alkuun alle 5 minuutissa, ja maksuttoman kokeiluajan jälkeen palvelu maksaa vain €35.95 / 3 kuukautta. Lisää kotisivullesi videoita, kuvia ja kuvauksia esityksistäsi, kerro muiden mielipiteitä työstäsi, ilmoita tulevista tapahtumista ja luo vieraskirja – sivusto on sinun, joten sinä päätät sisällöstä. Näyttämö on nyt sinun. Valot! Ja kamera käy!

KOTISIVUN TEKEMINEN ON HELPPOA::

1

Valitse yksi upeista sivupohjista

Voit valita juuri tarvitsemasi ulkoasun ja värityksen sivullesi.
2

Kirjoita oma tarinasi ja valitse kuvitukseksi upea kuva

Voit kirjoittaa niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit aina lisätä sisältöä jälkikäteen.
3

Keksi kotisivullesi osuva nimi

Voit hankkia sivullesi myös oman osoitteen.

123kotisivu on helppo ja nopea!

Kokeile heti – voit aina muuttaa sivua jälkikäteen.


Yli 20 miljoonaa
käyttäjää
ei voi
olla väärässä

He eivät voi olla väärässä.
Tarjoamme helpoimman ratkaisun verkkosivuston tekoon.

Olemme aina valmiita auttamaan

Avullamme verkkosivuston luominen
on helppoa, mutta siitä huolimatta
saatat kohdata ongelmia. Olemme aina valmiita auttamaan ja
neuvomaan sinua.

Tarjoamme
ainutlaatuisia
mahdollisuuksia

Olemme koko ajan kasvava yritys,
joten olemme aina kiinnostuneita
lahjakkuuksista ja mahdollisista uusista kumppaneista.

Helppo,
nopea ja
edullinen!

Tämä on mottomme. Pyrimme koko
ajan tekemään palvelustamme
entistäkin paremman ja
helpomman käyttää.