Blogi

Ruokapakkaukset, lelut ja namuset hauvojen reissureppuun jo paakailtu. Kyllä on reppu saatu jo melko pullolleen vaikka ikää on tiitiäisiällä vasta 3 viikkoa. Löysipä tämä höperö kasvattaja ekat söpöt piikkipannatkin. Jokaiselle pojalle oman sinisen värin ja tyttöselle tietty kaupan pinkein <3 Voi tätä vauva onnea ;)

Paljon on mahtunut 3-4 viikkosille uusia asioita; ensimmäiset madotukset, ulkoilujen aloitukset, lisäruuan syöminen. On myös tavattu ensimmäistä kertaa viimeiset perheet ja toisia perheitä jo toistamiseen.

5 viikon iässä käydään sitten hankkimassa eläinlääkäriltä sirutunnisteet ja tehdään pennuille terveystarkastus. Eläinlääkäri reissun jälkeen laitetaan rekisteröintipaperit vireille. Myös toisen madotuksen aika on 5 viikon iässä.

29.6.2013 6 päivää vauvojen syntymästä. Ja  KYLLÄ, aika menee (liian) nopeaa. Vauvat kasvaa hyvin ja maitoa riittää. Mammankin haava näyttää menevän hyvin kiinni. Muutamia työ/ virallisia nimiä alkaa löytymään...Tytsyt: Geisha, Gloria & Gabriela. Pojat; George Clooney, Gimli, Gambler, Ghost... yksi vielä pitäs löytää hmm.. :)

-Royal Caninin pentue pakkaus ja muuta oheissälää  on joka vaaville tilattu.  Laitetaanpas tuoretta kuvaakin laatikon asukeista <3

Päivänvalon näki aamuyöstä liuta isohkoja staffivauvoja. Sektiosta huolimatta äiti ja vauvat voivat hyvin. Äiti hoitaa pentujaan rakkaudella <3

Kolmisen viikkoa h-hetkeen ja mamma voi erittäin paksusti. Vielä jaksetaan metsälenkillä kipitellä mutta vauhdissa se alkaa näkyä. Pian aletaan uuden pentulaatikon puuhastelu ja mamma pääsee pesäänsä tutustumaan. Kuivanappula vaihdettiin Royal Caninin medium startteriin joka on myös pentujen ensimmäinen meillä käytetty nappula. Myös lähestyvää synnytystä ajatellen, täydennettiin koirien lääkekaapin sisältöä : Virbacin Nutri-plus gel (energiapitoinen lisäravinne, vitaminit) Madotuslääkkeet (axiluria ja canex pastaa.) ja jos kaikki ei menisi suunitelmien mukaan on RC:n "pentumaitoa" varalle.