Koiramme

Walhalla's guardian Kissing Elsa " My"
Lonkat: B/B
Kyynärät : 0/0
Polvet : terveet
Silmät : terveet
Paino : 13,8 kg
Korkeus : 35,5cm
L2-Hga /HC gen clear
Näyttelytulos:
12.5 Serti Paula Heikkinen - Lehkonen

14.7 vara-serti Harri Lehkonen

Serti virosta Juta Harinen
Flor de Cerezo Queen Victoria " Isla"
Tuontimaa : Espanja
Syntynyt 14.6.2018
Väri :Musta

L2-Hga, HC gen clear.
Oasiss R.A.C. Popelka "Rölli"
Tuontimaa: Tsekki
Syntynyt 1.7.2018
Väri: musta valkoisin merkein

L2-Hga , Hc gen clear
Walhalla's guardian Herttuatar " Lulu" Tallinna Winner 2015 jun eri 1 2X jun serti Virosta. Riihimäki -15 jun eri 2, SA Silmät terveet, lonkat CC, polvet terveet, kyynärät 2/1 Paino: 15 kg Korkeus : 36,5cm Kyynärien vuoksi ei jalostukseen.
Muistoissamme rakas Vanha Herra "THOR"
Tuontimaa : Tanska
Syntynyt 10.9.2004-15.1.2017
PM JV-05, PMJV-05
2X serti.
Lonkat D/D
kyynärät 0/0
Baer +/+

NALA
Tuontimaa : Tsekki
Syntynyt 15.1.2008
Jun EH X1
Avo EH, AVO ERI.
L2-HGA & HC testattu clear.
Silmät terveet.
Lonkat C/D,
Polvet ok.
Luonnetestattu.
Eläköitynyt
JULIUS
Syntynyt 9.9.2011
Jun ERI
L2-HGA & HC gen. clear.
Kastroitu

Koiramme

Perheessämme asustaa tällä hetkellä 5 koiraa. , Pian 8v ikäinen Julius (Walhalla's guardian Fantom) sekä pian 5v täyttävä Lulu (Walhalla's guardian Herttuatar.)  Walhalla's guardian Kissing Elsa "My" 3v,  espanjan tuore tuontimme Flor de Cerezo queen Victoria "Isla" sekä tsekki tuontimme Oasiss R.A.C Popelka " Rölli"

Thorin kanssa tuli aikanaan käytyä näyttelyissä ja kokeiltua pekoakin. Julius on osoittautunut olevan nopea oppimaan ja sai osakseen tokoilun & agilityn. Lulun kanssa kävimme agilityssä ja näyttelyissä. Lulu on jäänyt näistä hommista jo oloneuvokseksi.

My on ollut  oikein ihanana kainalokaverina ja näyttelyseurana. My:n kanssa olemme paljon kiertäneet tyttöjen reissuja Virossa näyttelyiden merkeissä. My oli 2017 vuoden erkkarinäyttelyn ERI2 junnuissa ja Viron erkkareissa samana vuonna Junnu ERI 4.

Islan kanssa ollaan käyty erilaisia toko kursseja ja treenaillaan säännöllisesti näyttelykuvioita. Isla onkin ajautunut vanhimman lapseni käsiin usein treenatessa ja he ovat käyneet mm. Junior händler valmennuksessa yhdessä.

 

Röllin kanssa treenaillaan Doboa joka on mukavaa yhdessä tekemistä kummallekin. Rölli myös säännöllisesti on näyttetreeneissä mukana. Ikää herralla 8kk joten pian koitellaan kehiin osallistumista. 

Lulu eli Walhalla's guardian Herttuatar