Kennel Walhalla's guardian

Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan elämäni rakkaimpiin karvakorviin.

Olen Niina. Ammatiltani 3-vuorotyötä tekevä sairaanhoitaja.Koiria on ollut minun elämässäni aina. Kasvattajan kurssin kävin 2005 ja kennelnimen hain 2006. Pentueita on kasvanut yhteensä 15 kennelnimelleni. Dogo Argentinoja 2 pentuetta: B & C pentueet, Ranskanbulldogit 2, E & R- pentueet ja staffeja loput kasvattamat pentueet.  

Omien koirien kanssa harrastelen tokoa ja 2014 joulukuussa otin ensi kosketuksen Juliuksen kanssa agilityyn. Tokoa ja agilityä harrastellaan omaksi iloksi ja näyttelyitä vuorotyön sallimissa rajoissa. Vedän myös näyttelytreenejä Salpausselänkoiran kasvattajien hallivuorolla, renkohallilla muutamia kertoja per kausi. Lisäksi treenailemme näyttelyitä varten omalla porukalla tarpeen mukaan. 

Kasvattaminen on ollut minulle unelma ja siksi haluan panostaa pentujen hyvinvointiin ja sosiaalistamiseen täysillä. Pyrimme sosiaalistamaan pentuja pienestä pitäen lapsiin ja muihin koiriimme, jotta heillä olisi hyvät lähtökohdat meiltä lähtiessä. Pennuille pyrin tarjoamaan virikkeellisen kasvu ympäristön ja  he pääsevät ulkoilemaan useita kertoja päivässä ja jopa autoilemaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

Haluan pitää kasvatukseni pienimuotoisena. Tuleva pentue suunnitellaan niin että niiden kanssa on hyvin aikaa touhuta, useimmiten lomat menevät tähän tarkoitukseen ;). Jos kyseessä on uudelleen astutus, haluan varmistaa että jälkeläisistä osa on ehtinyt terveystarkastuksiin.

Meitä kiinnostaa myös mitä pennulle kuuluu kotoota lähdön jälkeen ja yhteyttä ja kuulumisia varten on oma Walhalla's guardian kasvatit - FB ryhmä. Meillä järjestellään joukko kuvauksia tarpeiden/ kasvattien kiinnostuksen mukaan, kimppatreenejä kesä aikaan lähes viikottain, yhteiskävelyitä tapanilan / urheilustadionin ihanissa maastoissa ja uutena suunnitellaan uimavuoroa kasvateille. Unohtamatta ihania yhdessä tehtyjä näyttelyreissuja.

28.9.2018 alueemme kennelneuvoja on käynyt tarkastamassa koiranpitoon ja kasvatukseen liittyvät asiat sovitusti ja todennut kaiken olevan hyvin, kiitos Anne Savonen 😊

Marraskuussa 2018 minut valittiin salpauselänkoiran kasvattajien hallitukseen mukaan. Toimintakausi alkoi 2019.

Tammikuussa 2019 aloitin myös kehäsihteerikurssin jota käyn parhaillaan.

¨¨ Niina¨¨

Niina Hongisto-Lahti LAHTI 040-7341590 *Pentuja suunnitteilla vuonna 2019 kevät ~ kesälle *