Kennel Walhalla's guardian

Otsikko

Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan elämäni rakkaimpiin karvakorviin.

Olen Niina. Ammatiltani sairaanhoitaja. Kasvattajan kurssin kävin 2005 ja kennelnimen hain 2006. Pentueita on kasvanut yhteensä 10 kennelnimelleni.

Omien koirien kanssa harrastelen tokoa ja 2014 joulukuussa otin ensi kosketuksen Juliuksen kanssa agilityyn. Tokoa ja agilityä harrastellaan omaksi iloksi ja näyttelyitä vuorotyön sallimissa rajoissa. Vedän myös näyttelytreenejä kasvattaja ystäväni kanssa Salpausselänkoiran kasvattajien hallivuorolla, renkohallilla muutamia kertoja vuodessa. Lisäksi treenailemme näyttelyitä varten omalla porukalla tarpeen mukaan. 

Kasvattaminen on ollut minulle unelma ja siksi haluan panostaa pentujen hyvinvointiin ja sosiaalistamiseen täysillä. Pyrimme sosiaalistamaan pentuja pienestä pitäen lapsiin ja muihin koiriimme, jotta heillä olisi hyvät lähtökohdat meiltä lähtiessä. Pennut pääsevät ulkoilemaan useita kertoja päivässä ja jopa autoilemaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

Haluan pitää kasvatukseni pienimuotoisena. Tuleva pentue suunnitellaan niin että niiden kanssa on hyvin aikaa touhuta. Jos kyseessä on uudelleen astutus, haluan varmistaa että jälkeläisistä osa on ehtinyt terveystarkastuksiin. Meillä järjestellään joukko kuvauksia

¨¨ Niina¨¨

Niina Hongisto-Lahti Ahomansikkakatu 6 15700 LAHTI niina.hongisto@phnet.fi, 040-7341590 *Meillä odotellaan syntyväksi Diivan pentuetta kesäkuulle 2018 .Suunnitteilla myös heinä -elokuulle Sylville pentue 2018 *