Kennel Walhalla's guardian

Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan elämäni rakkaimpiin karvakorviin.

Koiria on ollut minun elämässäni aina. Koiran kasvattajana toimimista meillä on jo kolmannessa polvessa. Kasvattajan kurssin kävin itse 2005 ja kennelnimen hain 2006. Pentueita on kasvanut yhteensä  jo 18 kennelnimelleni. Dogo Argentinoja 2 pentuetta: B & C pentueet, Ranskanbulldogit 2, E & R- pentueet ja staffeja loput kasvattamat pentueet.   Vuonna 2019 tuli täyteen täysi 10v staffien kasvattamista. 

Olen pätevöitynyt kennelliiton kehäsihteeriksi vuonna 2019. Toimin myös paikallisessa , salpausselän koirankasvattajien hallituksen jäsenenä. Kasvatustoimintamme (tilat , koiranpidon) on kennelliiton kennelneuvoja Anne Savonen tarkastanut ja todennut kaiken olevan erinomaisesti .

Kasvattaminen on ollut minulle unelma ja siksi haluan panostaa pentujen hyvinvointiin/ terveyteen ja sosiaalistamiseen täysillä. Sosiaalistamme pentuja pienestä pitäen lapsiin ja muihin koiriimme, jotta heillä olisi hyvät lähtökohdat meiltä lähtiessä. Pennuille pyrin tarjoamaan virikkeellisen kasvu ympäristön ja  he pääsevät ulkoilemaan useita kertoja päivässä ja autoilemaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

Haluan pitää kasvatukseni pienimuotoisena. Tuleva pentue suunnitellaan niin että niiden kanssa on hyvin aikaa touhuta, useimmiten lomat menevät tähän tarkoitukseen ;). Jos kyseessä on uudelleen astutus, haluan varmistaa että jälkeläisistä osa on ehtinyt terveystarkastuksiin.

Meitä kiinnostaa myös mitä pennulle kuuluu kotoota lähdön jälkeen ja yhteyttä ja kuulumisia varten on mm. oma Walhalla's guardian kasvatit - FB ryhmä.

Meillä järjestellään myös

-pentutapaamisia, pentukouluja yhteistyössä paikallisen koirakoulun kanssa

- pentueidenjoukko kuvauksia tarpeiden/ kasvattien kiinnostuksen mukaan,

-kimppatreenejä 1-2 x viikko, talviaikaan treenaamme hallissa.

-Yhteiskävelyitä tapanilan / urheilustadionin ihanissa maastoissa.

-  Meillä on myös  eri teemapäiviä kasvateille perheineen.

Unohtamatta tietysti ihania yhdessä tehtyjä näyttelyreissuja. Tulevien kotien kiinnostuksen mukaan järkkäillään myös omia pentukursseja ja harrastekursseja ammattitaitoisen koirankouluttajan pitämänä.

¨¨ Niina¨¨

 

Ps : Pentumme luovutetaan  kennelliittoon rekisteröityinä , eläinlääkärin tarkastamina, microsirulla tunnistusmerkittyinä ja asianmukaisesti madotettuina sekä äärettömän piloille lellittyinä kera runsaan pentupaketin 😉 Myös uudet pentukodit liitän staffiyhdistyksen jäseniksi heidän halutessaan.

Kennelimme toimii Lahdessa ☆ Sijoituskoti etsinnässä 2020☆