Kennel Walhalla's guardian

Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan elämäni rakkaimpiin karvakorviin.

Olen Niina. Ammatiltani sairaanhoitaja.Koiria on ollut minun elämässäni aina .Koiran kasvattajana toimimista meillä on jo kolmannessa polvessa. Kasvattajan kurssin kävin itse 2005 ja kennelnimen hain 2006. Pentueita on kasvanut yhteensä 17 kennelnimelleni. Dogo Argentinoja 2 pentuetta: B & C pentueet, Ranskanbulldogit 2, E & R- pentueet ja staffeja loput kasvattamat pentueet.  

Omien koirien kanssa harrastelen tokoa ja 2014 joulukuussa otin ensi kosketuksen Juliuksen kanssa agilityyn. Tokoa ja agilityä harrastellaan omaksi iloksi ja näyttelyitä vuorotyön sallimissa rajoissa. Vedän myös näyttelytreenejä Salpausselänkoiran kasvattajien hallivuorolla, renkohallilla muutamia kertoja per kausi. Lisäksi treenailemme näyttelyitä varten omalla porukalla tarpeen mukaan. 

Kasvattaminen on ollut minulle unelma ja siksi haluan panostaa pentujen hyvinvointiin ja sosiaalistamiseen täysillä. Pyrimme sosiaalistamaan pentuja pienestä pitäen lapsiin ja muihin koiriimme, jotta heillä olisi hyvät lähtökohdat meiltä lähtiessä. Pennuille pyrin tarjoamaan virikkeellisen kasvu ympäristön ja  he pääsevät ulkoilemaan useita kertoja päivässä ja jopa autoilemaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

Haluan pitää kasvatukseni pienimuotoisena. Tuleva pentue suunnitellaan niin että niiden kanssa on hyvin aikaa touhuta, useimmiten lomat menevät tähän tarkoitukseen ;). Jos kyseessä on uudelleen astutus, haluan varmistaa että jälkeläisistä osa on ehtinyt terveystarkastuksiin.

Meitä kiinnostaa myös mitä pennulle kuuluu kotoota lähdön jälkeen ja yhteyttä ja kuulumisia varten on oma Walhalla's guardian kasvatit - FB ryhmä. Meillä järjestellään joukko kuvauksia tarpeiden/ kasvattien kiinnostuksen mukaan, kimppatreenejä kesä aikaan lähes viikottain, yhteiskävelyitä tapanilan / urheilustadionin ihanissa maastoissa ja uutena suunnitellaan uimavuoroa kasvateille. Unohtamatta ihania yhdessä tehtyjä näyttelyreissuja. Tulevien kotien kiinnostuksen mukaan järkkäillään myös omia pentukursseja ammattitaitoisen koirankouluttajan pitämänä.

28.9.2018 alueemme kennelneuvoja on käynyt tarkastamassa koiranpitoon ja kasvatukseen liittyvät asiat sovitusti ja todennut kaiken olevan hyvin, kiitos Anne Savonen 😊

Marraskuussa 2018 minut valittiin salpauselänkoiran kasvattajien hallitukseen. Toimintakausi alkoi 2019.

Tammikuussa 2019 aloitin myös kehätoimitsijakurssin ja pätevöidyin kehätoimitsijaksi lokakuussa  2019.

¨¨ Niina¨¨

 

Ps : Pentumme luovutetaan  kennelliittoon rekisteröityinä , eläinlääkärin tarkastamina, microsirulla tunnistusmerkittyinä ja asianmukaisesti madotettuina sekä äärettömän piloille lellittyinä kera runsaan pentupaketin 😉

Niina Hongisto-Lahti Lahti ☆ Sijoituskoti etsinnässä ☆