.

Ensimmäinen DSM

Trollin Pinky on saavuttanut sekä Supreme Champion, että Supreme Premior-tittelin. 

29.9.18 kuittasi vielä DSM arvon, joka on upea saavutus kissojen näyttelyuralla.

Paljon onnea ja iso kiitos Peppinalle ja Pinkille!

Esittelynäyttely

American Curlit ry järjestää 25.9.16 Hämeenlinnan VPK:n talolla esittelynäyttelyn. 

Tulkaa vaihtamaan kuulumisia ja katsomaan kissoja!

 

syyskuu 2015

Kävimme Tampereella eläintarvikeliike Wuf.fi:ssä esittelemässä rotua ja silitettävänä. Mukana olivat Hanno ja Vippi, sekä Apollo 5 kk, joka vielä etsii omaa kotia. Apollo oli reipas ja rauhallinen. Vaikka näyttelykissaksi siitä ei ole, voisi tälläinen pr-homma olla tulevaisuudessakin sopiva harrastus,

elokuu 2015

Meidän Tuuli koira kuoli kesällä. Nyt meille on tullut Cocokerspanielin pentu Lippe. 

Kissojen ja koiran pennun elo sujuu aika kivasti. Pentu on ajoittain riehakas ja äänekäs. Kissat ovat suhtautuneet koiralapseen ymmärtäväisesti.

2014 ja 2015

Silityskissa Hanno oli vetonaula

Terveiset Pet-Expo messuila. Oli kiva nähdä teitä uudet ja vanhat kippurakorvaisten ystävät!

Trollin Kille eli Jack silityskissana Pet Expo:ssa 2015

Kuva puhukoon puolestaan

 

Osallistumme 12-13. 4 Helsingin messukeskuksessa Pet Expo-messuille. Paikalla olemme kissanäyttelyssä, mutta myös American Curlit ry:n puolesta esittelemässä rotua. Tervetuloa tervehtimään ja silittelemään kippurakorvaisia kissoja.

 

 

 

Trollin Fille eli "Sabina" odottaa pentuja. Pentueen on määrä syntyä toukokuun alussa.

Pennut syntyvät ja kasvavat emon kotona Nurmijärven Rajamäellä 

 

 

IC Recknagelin Helenmirren eli Pandora siirtyi syksyllä veljeni Jannen omistukseen ja jatkaa eloaan siellä entiseen tapaan.

Joulukuu 2013

Trollin Hanno valmistui 28.12 Kirkkonummella Supreme Championiksi. Samassa näyttelyssä olivat mukana: Trollin Otso ja Trollin Fille saaden omissa luokissaan sertinsä. Trollin Karamelli sai 1. palkinnon vauvojen luokassa ja Trollin Pinky myös sertinsä ja oli tuomarin arvostelemista kastraattinaaraista paras. Pinkki on saavuttanut Supreme Champion arvon jo 2 vuotta sitten ja nyt on uusi kierros menossa kastraattinaaraiden luokassa.

Kasvattajaluokassa Trollin kissat olivat tässä näyttelyssä sijoituksella 3. Cool

 

Teimme näytelymatkan Riikaan 6-9.12.13 Osallistuimme siellä kansainväliseen kissanäyttelyyn.

Matka oli ihan jännittävä ja kiva, vaikkakin raskas. Hanno ja Mango saivat sertinsä höviten tuomarin parhaan valinnassa Baltic Cup voittajalle. Angela sen sijaan oli hienosti tuomarin paras molempina näyttelypäivinä.

 

Seuraava näyttely jonne osallistumme on 28.12 Kirkkonummi. Tuolloin Hannon on mahdollista valmistua Supreme Championiksi. Mukaaan näyttelyyn on tuolloin ilmoittautunut monta Trollin kissaa, joten olen mukana myös kasvattajluokassa. Siis juhlapäivä monessakin suhteessa luvassa!

 

 

Marraskuu 2013

9.11 Kouvolan kansainvälisessä kissanäyttelyssä Trollin Curlit 5 kpl olivat kategoria II kasvattajaluokassa sijalla 3 pisteillä: 93.200.

Kaikki osallistuneet saivat arvostelun Exellent ja sijoituksella 1. Sertinsä saivat omissa luokissaan kastraattipojat:  Trollin Otso, Trollin Hopo. Pennut Trollin Nekku ja Karamelli osallistuivat pentuluokkaan hyvin arvioinnein. Näyttelykonkari Trollin Hanno sai isojen poikien sarjassa paljon kehuja ja taisteli loppusuoralle asti tuomarin parhaasta tittelistä molempina päivinä. Tapasimme runsaslukuisasti rotukissoista kiinnostuneita ihmisiä. Oli tosi hauskaa jutella ja saada esitellä näitä kivoja kissoja heille. 

9 ja 10.11 olemme mukana Kouvolassa järjestettävässä kansalinvälisessä kissanäyttelyssä.

Molempina päivinä on myös American Curlien rotuesittely