Kissani

Ch Trollin Viuhti

"Vippi" on hyväntahtoinen ja rauhallinen luonne. Hanno on Vipin isoisä ja muistuttavat toisiaan etenkin ystävällisellä ja seurallisella luonteella.

Trollin Scar

eli Karma

Astutuslupapentueesta syntynyt. Lyhytkarvainen, punahopetasbbyanaamio kolli. 

Yhteisomistus Sanna Vertasen kanssa. 

SC Trollin Hanno (ACS e 24) on lyhytkarvainen, cremetäplikäs uros.Hanno on aivan superlempeä ja seurallinen luonne. On kaikkien kaveri ja omaa todella pitkän pinnan. Nauttii kissanäyttelyissä käymisestä ja esiintymisestä siellä. Saavutti 2013 Supreme Championin -tittelin. Hanno hoitaa pentuja antaumuksella ja aidolla hellyydellä. Hanno todella rakastettava tyyppi.

Siriuksen QadirCurl

Suorakorvainen kolli

Qadirin omistaa poikani Erik, joka tuli meille Hannon kaveriksi. Pojat muuttavat yhdessä poikamiesboxiin Porvooseen. Qadir on vielä leikkaamatta, vaikka ei näyttelyihin ole kelvollinen on korvien suuren koon puolesta oiva sulhanen jollekin kippurakorvaiselle tytölle.

 GIC Curlinglight Mangosteen (ACL d 22) on pitkäkarvainen punatabby kolli. Kasvattaja on Elena Besova, Valko-Venäjä. Mango on oikea kultapoika. Todella seurallinen, rohkea ja omaa upean ulkonäön. Viihtyy näyttelyissä ja agilitykin sujuu. Asuu Inka Kaihlaniemen perheessä.

Iso kiitos Elenalle tästä fantastisesta pojasta.

Mango asuu Inka Kaihlaniemen perheessä Orimattilassa


Photo Pirjo Kiviniemi

Trollin Sarab

Astutuslupapentueesta syntynyt.  Lyhytkarvainen, ruskeahopeatabbynaamio naaras. 

Enää seurallisemmaksi ei voi kissa tästä tulla

 

GIC Siriuksen LegoCurl  (ACS a 24) on lyhytkarvainen sinitäplikäs kastraatti kolli.

Hyvin omaperäinen ja persoonallinen laumanjohtaja. Manu on hyvin kiintynyt emäntäänsä eli minuun. Sen lempipaikka on nukkua jaloissani. Manu on erittäin hyvä kaveri Hannon kanssa.

CH Trollin Rita H  ( ACS ds 24) on lyhytkarvainen, punahopeatäplikäs valkoinen kastraattinaaras.

Ripsu on rauhallinen ja sopuisa tyttö. Se ei tuo itseään suuresti esille. Iän myötä on kuitenkin saanut lisää itsevarmuutta ja arvovaltaa laumassa. Ripsun korvat ovat aavistuksen liian kippurat näyttelyissä menestymiseen. Rita on 8-ja 10-pentueen emo.