FI*Mirexin kissala

Mirexin Roosa, etsii sijoituskotia pääkaupunkiseudulta tai Uudeltamaalta

Tervetuloa FI*Mirexin -kotisivulle.

FI*Mirexin devon rex -kissala Vantaalla.

Aikuinen kastraatti etsii lemmikkikotia


Kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä 15.10.2008. Kissamme ovat meille ensijaisesti rakkaita lemmikkejä ja perheenjäseniä. Kasvatus tulee olemaan pienimuotoista, jonka tavoitteena on hyväluonteisten ja terveiden, rotumääritelmän mukaisten kissojen kasvatus.

Devon rex on kiharakarvainen kissarotu. Luonteeltaan kissat ovat vilkkaita ja ihmisrakkaita. Sanotaankin, että devonin kanssa et koskaan joudu olemaan yksin! Ne kulkevat mukana ja osallistuvat kaikkiin kodinaskareisiin, tai tarkkailevat tilannetta olkapäällä istuen. Devonit eivät siis oikein sovi siihen kissastereotypiaan, jonka mukaan kissat viihtyvät omissa oloissaan eivätkä kiinny ihmiseen. Devonit vievät sydämen valloittavalla luonteellaan:) ! Voit tutustua rotuun paremmin Devon Rex -yhdistyksen kotisivuilla www.devonrex.fi

Kati Koivisto

Päivitetty 22.11.2018Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

venla | Vastaa 14.03.2012 15.15

ihana kisumirri mikä sen nimi on?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.06 | 10:15

kesäterveiset Hinthaaran poppoolta

...
16.11 | 12:18

Devon rex ei ole allergisoimaton rotu, vaikka välillä niin kuulee sanottavan. Jostain syystä osa allergikoista sietää rex-kissoja, mutta eivät läheskään kaikki.

...
16.11 | 12:16

Pääsääntöisesti pennut eivät ole varattuja ennen syntymää. Sitovan varauksen voi tehdä vasta kun pennulla on noin 4 viikkoa ikää ja on tullut katsomaan pentuja.

...
07.09 | 14:52

Tervehdys
Meillä on kolme Yorkshiren terrieriä. Kaikki tulevat hyvin toimeen toisten kavereiden kanssa. Olemme allerginen perhe ja haluaisimme tutustua rotuun.

...
Tykkäät tästä sivusta