FI*Mirexin kissala

Mirexin Minni eli Pimpula Pentuja odotettavissa elokuun ensimmäisellä viikolla <3 kuva: Liisa Vikberg

Tervetuloa FI*Mirexin -kotisivulle.

FI*Mirexin devon rex -kissala Vantaalla.


Pentuja odotettavissa elokuun alussa


Kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä 15.10.2008. Kissamme ovat meille ensijaisesti rakkaita lemmikkejä ja perheenjäseniä. Kasvatus tulee olemaan pienimuotoista, jonka tavoitteena on hyväluonteisten ja terveiden, rotumääritelmän mukaisten kissojen kasvatus.

Devon rex on kiharakarvainen kissarotu. Luonteeltaan kissat ovat vilkkaita ja ihmisrakkaita. Sanotaankin, että devonin kanssa et koskaan joudu olemaan yksin! Ne kulkevat mukana ja osallistuvat kaikkiin kodinaskareisiin, tai tarkkailevat tilannetta olkapäällä istuen. Devonit eivät siis oikein sovi siihen kissastereotypiaan, jonka mukaan kissat viihtyvät omissa oloissaan eivätkä kiinny ihmiseen. Devonit vievät sydämen valloittavalla luonteellaan:) ! Voit tutustua rotuun paremmin Devon Rex -yhdistyksen kotisivuilla www.devonrex.fi

Kati Koivisto

Päivitetty 17.7.2017Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

venla | Vastaa 14.03.2012 15.15

ihana kisumirri mikä sen nimi on?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

07.09 | 14:52

Tervehdys
Meillä on kolme Yorkshiren terrieriä. Kaikki tulevat hyvin toimeen toisten kavereiden kanssa. Olemme allerginen perhe ja haluaisimme tutustua rotuun.

...
13.08 | 21:31

Hei. Onko teillä kissan pennut aina varattuja valmiiksi? Olen arkinnut jossain vaiheessa tallaisen rodun hankintaa, mutta olisi hienoa tutustua rotuun paikalla

...
27.10 | 13:23

Pentu on mahdollista ostaa myös osa-maksulla, jolloin siitä tehdään erillinen sopimus Kissaliiton osamaksu-lomakkeella ja ehdoilla.

...
21.10 | 21:01

saako kissanpennun osamaksulla?

...
Tykkäät tästä sivusta