Krumme Furche uutiset
Vuosi 2012 on jo hyvässä vauhdissa. Tietokoneongelmia on riittänyt ja esim vanha kone sanoi sopimuksensa irti mutta onneksi kovalevy kaikkine tietoineen ( = kaikki tiedot vain siellä...) onneksi säilyi ehjänä. Nyt on uusi kone tilauksessa vaan katsotaan milloin se saapuu. Onneksi sain pojalta läppärin käyttööni jotta en ihan ilman konetta ole. Mutta kaikki tuhannet kuvat ja tärkeät tiedot on siellä jossain muualla...

Maisan pennut eli KF E2-pennut ovat kaikki löytäneet omat, mukavat kodit. Tervetuloa KF-jengiin kaikki Eeläisten pentujen omistajat !!  Suuret kiitokset myös Maisalan porukoille Tiinalle & Pekalle tästä yhteistyöprojektista :)

Seuraavakin yhteistyöprojekti on laitettu alulle eli KF F2-pentue. Emänä on Caroliina ( M Va Dreamwishes Carolina ja isänä Multi valio Jettildan Aivaneka "Totti ". Kummatkin vanhemmat ovat upealuonteisia, tutkitusti terveitä, näyttelyissä ja agilityssä menestyneitä sekä kummallakin on jo jälkeläisnäyttöä ennestään. Pentue syntyy viikolla 10. Jos länderi kiinnostaa tästä pentueesta niin otapas yhteyttä joko Tiinaan tai Caron kotijoukolle Malla tai Jukka Vahvaselkää. Tiina puh: 040-7622500 ja Malla: 050-3243443.


Pentusuunnitelmat eivät jääneet vain ländereihin. Siru ( M Va Kirmix Dana ) the-podengo astutettiin Harrylla ( M Va Hulmility King of  Chaos ) ja pikkupodengoja odotetaan syntyväksi viikolla 13. Jos pikkupodengo kiinnostaa niin otapas Tiinaan yhteyttä. Oletettavasti ja toivottavasti tuloksena on karkeakarvaisia pentuja. Siru on näyttänyt kyntensä niin näyttelyissä, agilityssä kuin maastojuoksukisoissakin ja on ollut aina terve niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Tämä on brittein saarilta Suomeen kotiutuneen Harryn ensimmäinen pentue. Tämä tulee olemaan KF G2-pentue, yhdistelmä jota odotan suurella mielenkiinnolla :)

1.12.2011

Maisa pyöräytti tänään seitsemän pentua, viisi urosta ja kaksi narttua. Maisa ja KF E2-pennelit voivat hyvin :) Kuvia pyrin laittamaan lähipäivinä !!

KF E2-litter has arrived today! The proud mother Maisa and seven puppies ( five males & two females) are doing fine !! Photos will be here in a couple of days !!


13.11.2011
-Maisa on varmuudella kantava  eikä ultrassa ole tarvinnut käydä. Katsotaan että käydäänkö röntgenissä ennen H-hetkeä jotta tietäisi tarkan pentumäärän. Ruoka maistuu ja kaikki muutenkin hyvin :)

- Maisa is pregnant for sure :). Everything is fine with her !

Pentuja tulossa 🙂😀😘
Katso lisätietoja kohdasta Pentuja/puppies

New kromi-puppies are due on the week 48.
More informations: pentuja/puppies

Kotisivujen tekeminen alkoi sunnuntaina 30.10.2011 🙂
Olkaa kärsivällisiä. Sivuja päivitetään pikkuhiljaa 😎. KF-jengin historia alkoi jo vuonna 1969 joten aineistoa piisaa !
Uusista päivityksistä kerrotaan osiossa: Päivitykset !

I have started to create Krumme Furche websites. Finally 😉Please be patient ! I´ll update sites little by little. The history of KF-gang is so long and that´s why it´ll take some time when the sites are ready. If ever... Come and visit every now and then and check the updates. It would be really nice if you leave your pawprints to my guestbook 🤩. Thanks and enjoy !


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.06 | 14:15

Hello, Tina!
Do you have a puppy(girl) for sale? I want one very much!

...
19.11 | 15:00

Hei!
Ihana oli lukea tarinasi, joka oli hyvin samanlainen kuin itselläni lapsuuden osalta.

...
06.07 | 21:13

Hei!
Meillä taisi olla Akitan tytär Camoufleia A.K.A. Leija. Ensimmäinen koirani jonka sain 11 vuotiaana. Ihana tapaus. Nykyään meillä on Parsoni Anneli.

...
30.11 | 17:24

Hello, I have some shoes for you ;)

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS