Jätä minulle/meille terveisiä!

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Jenna , 30. kesä, 2018
Hei!

Laitoin äskettäin pentusivullenne myös viestiä. Olemme pitkään haaveilleet koirasta perheeseemme ja nyt kokisimme sen oikean ajan tulleen, sillä muutamme viikon päästä ihanaan isoon omakotitaloon Mäntsälään jossa on iso tontti mennä ja temmeltää. Perheeseemme kuuluu minä, mieheni ja tyttäremme. Meistä jokainen rakastaa koiria ja eläimiä. Meillä ei ole vielä valitettavasti ollut omaa koiraa, mutta monilla ystävillämme ja omilla vanhemmilla on koiria. Toivon että haave muuttuisi todeksi, sillä corgi olisi taatusti rakastettu perheenjäsen ja saa varmasti paljon huomiota. Mieheni on rakennusalan yrittäjä ja itse teen töitä kotona joten tämän vuoksi koiran ei tarvitse olla juurikaan yksinään.

Olisimme kiinnostuneita corgin pennusta jotka ovat määrä nyt syntyä viikoilla 29-30 maailmaan. Laita viestiä mikäli kiinnostuit meistä! :)
Sähköposti:
Kirjoittaja Unto, 20. joulu, 2016
Hei kävin katomasa sivuitas on hyvät ja oli myö koiratki kävin lukemasa
Kirjoittaja Robin Rechardt, 10. elo, 2016
Hei!

Olen 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija ja olen jo useamman vuoden pohtinut koiran ottamista. Viime jouluna tulin siihen tulokseen, että olen täysin varma koiran hankinnasta.

Luen pääasiallisesti opintoihini kotona, joten kykenisin viettämään koiran kanssa paljon aikaa ja huolehtimaan sen hyvinvoinnista.

Olisin kiinnostunut Corgin pennusta, mikäli teillä on syksyllä syntymässä pesue.
Sähköposti:
Kirjoittaja Johanna, 30. loka, 2015
Etusivulla on yhteystietoni...
Kirjoittaja Jessica, 29. loka, 2015
Hei!
Onko teillä sähköpostiosoitetta, johon pystyisi laittamaan viestiä? :) Koiran hankinnasta olisin kysellyt sitä kautta.
Sähköposti:
Kirjoittaja Tiia Salmi, 27. kesä, 2015
Heippa!
Ollaan tässä noin vuoden ajan mietitty, että corgin pentu pitäisi perheen jäseneksi jossain vaiheessa hommata ja ollaan muutamaan paikkaan jo viestiä laiteltukin, tosin tuloksetta. Tarkoituksemme olisi siis koirasta aivan perheenjäsen saada eikä mikään näyttelykoira ole hakusessa. Ollaan valmiita pennusta ihan maksamaan se mitä pyydetään.
Perheessämme ollaan minä Tiia (20v.) ja poikaystäväni Jesse (23v) ja meidän lisäksi kaksi maatiaiskissaa. Omalla perheelläni on aiemmin ollut vanha corgi ja poikaystävänikin perheellä on koiria ollut useampia, joten sen verran on koirista kokemusta. Asutaan Mäntsälässä rivitalossa ja kissatkin on narussa ulkona melkein aina kun kotona ollaan. Ollaan molemmat vuorotöissä ja meillä menee vuorot aika hyvin ristiin että eläinten ei tarvitse kovin paljon olla yksinään. Kesäisin käydään paljon mökillä järvenrannalla keskellä metsää, joten sielläkin olisi hyvät ja rauhalliset oltavat koiralla.
Nähtiin että sivuillanne oli maininta pari viikkoa vanhoista pennuista, joten ajateltiin kokeilla kepillä jäätä jos vaikka onnistaisi!
Sähköposti:
Kirjoittaja Mikko Piirto, 7. touko, 2015
Hei!
Olen helsinkiläinen 23-vuotias postivirkailija. Kasvoin perheessä, johon on koko ikäni kuulunut karvaisia kavereita, niin koiria kuin kissojakin. Nykyisin elän kahden kämppiksen kanssa isossa neliöasunnossa. Kämppiksistä toisella on jopa enemmän kokemusta koiran kanssa elämisestä kuin minulla. Toinen onkin sitten enemmän kissaihminen, mutta pitää koiraideastani kovasti.
Koirakuumetta on ollut niin kauan kuin olen omillani asunut, eli hieman vajaa 8 vuotta. Nyt hetki tuntuu tosin vihdoinkin oikealta uudelle perheenjäsenelle.
Luin tuossa, että teillä olisi toukokuun lopulla syntymässä pentue. Olisin tästä kovasti kiinnostunut, jos pennut suinkaan ehtivät luovutusikään heinäkuun alun tienoolle mennessä.
Kesälomani on ajoitettu kesä-heinäkuun vaihteeseen, ja 29.6.-12.7. ehtisinkin olla kotona uuden pennun seurana.
Jos suinkaan kuulostan sopivalta uudelta omistajalta teidän tulevalle pennullenne, ottakaahan ihmeessä yhteyttä!
Sähköposti:
Kirjoittaja Annakaisa, Matti ja Eliel, 27. heinä, 2014
Hei, olemme helsinkiläinen perhe. Meillä on 9-vuotias poika. Minulla on ollut aiemmin mäyräkoira. Koiratuttavia on lukuisia. Olemme jo pitkäänn suunnitelleet koiraa perheeseemme. Pembroke gorgi on nussut poikamme suosikiksi ja myös meistä vanhemmista hyvä idea, gorgeja tunnemme perhetuttujen kautta. Perheemme lemmikkiedustaja on tällä hetkellä suomenhevosratsu Jatta.

Jos teille tulee syyspentue, olisimme erittäin kiinnostuneita toivottamaan tervetulleeksu hartaasti odotetun Pembroke pennun.
Sähköposti:
Kirjoittaja Riikka ja Esko, 26. touko, 2014
Hei,

Olemme kiinnostuneet Corgi Pembroke-pennun hankinnasta. Katsoimme kotisivuiltasi, että teillä on mahdollisesti suunnitteilla pentuja syksyksi. Onko tiedossa vielä tarkemmin emää tai isää, väritystä tai vastaavaa?

Olemme nuori kihlapari Uudeltamaalta ja eläinrakkaita. Kokemusta koirista on kahdeksan vuoden ajalta (collie ja whippet).
Sähköposti:
Kirjoittaja Leena Väyrynen, 3. maalis, 2014
Hei! Olen vailla Bembroge narttua! Tytölle olisi hyvä ja rakastava koti Imatralla, metsänreunassa, omakotitalossa.
Corgista on hyviä kokemuksia ennestään, rotu on lumoava, joten semmoista odottaa
pariskunta, toinen eläkkeellä, toine osaaikaisella eläkkeellä. Otathan yhteyttä jos pentuja on tulossa?
Sähköposti:
Kirjoittaja Jenni, 17. kesä, 2013
Heips!
Tuliko Jönssin kesäterveiset perille? :)
Kirjoittaja Anna Luhtasela, 11. kesä, 2013
Onkos pentuja vielä vapaana?
Etsiskelemme hyvää kasvattajaa. =D
Sähköposti:
Kirjoittaja Sirkka Peltonen, 13. touko, 2013
Hei. Onnea ihan hurjasti Maisalle. Hänestähän on kehkeytymässä kaunis neito. Hienoa!
Kirjoittaja Sirkka Peltonen, 13. huhti, 2013
Heippa.
Retu-iskä onnittelee Maisaa ROP-pentu-sijoituksen johdosta!

Uusimmat kommentit

07.05 | 21:03

Kiitos! Se tuli vaan niin yllättäen ja nopeasti!

...
07.05 | 20:21

Osanottomme Rillasta.. Yt. Hilla & Marko

...
27.04 | 10:40
Sijoituksessa on saanut 2
30.03 | 20:48
Kotona on on saanut 2