Tuntien hinnat

Arkipäivät   (ma-pe)

Irtotunti
• 1h / 35€                             
• 10h kortti 230€, oman seuran jäsenille 220€
Kortin voi ostaa vaikka ei kävisi vakiotunnilla!


● Yksityistunti (1h) 45€ vakiotuntilaiselle, 50€ muille
● Yksityistunti (30min) 30€ vakiotuntilaiselle, 35€ muille
● Kaksari (yhteensä) 80€ vakiotuntilaisille, 85€ muille


Lauantaille ja Sunnuntaille varatut  tunnit
• Ryhmätunnit  38€/h/hlö (väh. 3hlö) 
• Yksärit 55€/h/hlö
• Kaksarit 85€/2hlö yhteensä
• 30min yksäri 38€
• 30min kaksari 58€ yhteensä (29€/hlö)

 >  5h yksärikortti 230€ (46 €/h)
 >  5h kaksari kortti 370€ (185€/hlö, 37€/h)
            
Talutusratsastus (sisältää opetusta/neuvomista jos tallilta taluttaja, vanhempi saa itse halutessaan myös taluttaa ja varustaa) 

Arkisin Ma-Pe     
•15min / 15€
•30min / 20€

Samana päivänä/samalle päivälle varatut talutukset; 
•15min / 20€
•30min / 25€

Talutukset viikonloppuisin La-Su
•15min / 20€
•30min / 25€


Meillä käytössä tyky-online, tyky-setelit ja smartum setelit ja E-Passi, henkilökohtaisia, ei voi maksaa toisten ratsastuksia! 
            


Hevospiha Heppu 
TILINUMERO  FI7756400250239121 
Kirjoitathan viestiin maksaessasi kortin/tunnin/talutuksen käyttäjän nimen aina jotta tiedämme kenen kortti/tunti maksu on!

Myöhästymismaksut laitetaan tauolle, korttien maksut tulevat nykyään enemmän ajallaan. Jos korttien maksuja alkaa tulemaan myöhässä jatkossa, säännöt palautuvat takaisin,  huolehditha siis että kortit maksetaan eräpäivään mennessä. Korttien maksuille annetaan jatkossakin eräpäivä johon mennessä kortti tulisi maksaa.

  Myöhästymismaksu tulee maksaa tilanteessa jossa korttia on käytetty ennen maksua, jos eräpäivä ei ole mennyt umpeen, ei tarvitse lisämaksua maksaa.

Korttien maksuja tulee paljon myöhässä jonka vuoksi korttien maksusääntöjä on päivitetty 14.7.2021, maksathan kortin eräpäivään mennessä ettet joudu maksamaan ylimääräistä. Ilmoita Annalle jos et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, sovitaan uusi.
  

10h kortin maksusäännöt

19.7.2021 alkaen 10h kortin maksu tulee olla maksettuna viimeistään 3 päivää ennen ensimmäistä tuntia, koskee uusia kortteja ratsastuksen aloittamisessa (vakiotunti tai satunnainen tunti) 

Uuden kortin maksulle annetaan eräpäivä johon mennessä uusi kortti tulisi olla maksettu vaikka seuraavaan 1-2 viikkoon ei tulisi vakiotunnille mutta jatkaa vakiotuntia normaalisti poissaolosta huolimatta, kortin voimassaoloaika ei kulu odotellessa käyttöä!

Uuden kortin eräpäivä lasketaan siitä kun vanhasta kortista on 2h jäljellä,  eräpäivä ei siirry vaikka poissaoloja tulisi,  maksuaikaa saa siis melkein 3 viikkoa.

 Kortin eräpäivää siirretään jos ratsastaja on putkeen 3 viikkoa tai enemmän poissa tunneilta tai erikseen sovittuna, nämä pitää ilmoittaa kerralla ja viimeistään ennen kortin loppumista, muuten eräpäivä ei siirry!

Jos kortti maksetaan eräpäivän jälkeen myöhässä, laskuun lisätään 15€ lisämaksu, lisämaksun voi lisätä kortin maksuun suoraan (245€), kortin maksupäivän näemme tililtä jonka mukaan laskutamme lisämaksun tarvittaessa.

Nämä ovat meidän pelisääntömme korttien maksuihin, jos ostat kortin, olet hyväksynyt ne ja valmis noudattamaan niitä.

Kuvan kuitista voi laittaa Annalle suoraan puhelimeen. 


Muistathan, jos sinulla on vakiotunti ja korttisi loppuu, se ei tarkoita automaattisesti vakiotunnin loppumista.

 Vakiotunnit pitää erikseen perua ennen kortin loppumista jo hyvissä ajoin jos ei ole jatkamassa suoraan, joten muistathan perua vakiotuntisi jotta et joudu maksamaan turhasta ja saamme jonossa olevia tilalle❗