T a l l i

Hevospiha Heppu on Saarenkylässä sijaitseva pieni ja rauhallinen ratsastustalli maalaismaisemissa joen rannalla. Meillä  tunnit pyörivät ympäri vuoden  ja tallista löytyy kilttejä ja turvallisia hevosia lapsille kuin aikuisille ja ratsastustuntien ryhmät ovat pieniä (vakiopaikoilla 3-6hlö) joten oppiminenkin on helppoa ja mukavaa. Meiltä tunteja löytyy kaiken tasoisille eikä ratsastuksessa ole alaikärajaa!

Tallilla järjestetään myös lapsille kuin aikusille kursseja ja kerhoja joka vuosi! Myös kisoja järjestyy joka kesä, jolloin tuntilaisilla on mahdollisuus päässä kisaamaan. 


Kentältä löytyy hyvät valot talvisin, käytössämme on 2 kenttää (25mx50m &25mx45m)


Osoite: Ounasjoen itäpuolentie 157 Rovaniemi ;
Citymarketilta meltaukseen päin n. 1,5km, vihreä postilaatikko, postilaatikossa lukee heijastinnauhalla 157

Tiedotukset muutoksista löydät parhaiten facebook ryhmästämme nimellä Hevospiha Heppu. Viestiä voit laittaa myös tallin facebook sivuille tai Annalle TXT 0408123592!

Tilinumeron löydät hinna sto sivulta.

HOX! Koiria ei saa tuoda tallin pihalle ilman lupaa ja koirat tulee aina olla kytkettynä,  parkkipaikalla saa pissattaa jos tarvitsee, ethän myöskään vie koiraa hevosten lähelle, emme vastaa vahingoista. Myöskään autoja ei saa jättää kentän viereen, jos autossasi on koira, aja auto parkkipaikalle niin kauas kuin mahdollista jotta haukkuva koira ei säikytä hevosia tunneilla. TYHJÄKÄYNTI kielletty autoilla!