LAUREION-HOPEAKORU SARJAN KUVAGALLERIA

Laureion-korut ovat saaneet nimensä antiikin Ateenan kuuluisasta hopeakaivoksesta, jonka tuotolla Themistokles rakennutti voitokkaan laivaston, jolla Ateena onnistui lyömään persialaiset Salamiin meritaistelussa.
Helmipöllön hopeakorut ovat valmistettu valikoiduista ja erittäin korkealaatuisista korukivistä. Helmipöllön turkoosit ovat parafiinisuojattuja, joten niissä kalkki ei nouse pilaamaan kiven pintaa myöhemminkään. Ammoniitit ovat ehjiä, kehystettyjä ja niiden, kuten vaikkapa tiikerinsilmien, kiilto on voimakas. Luonnollisesti Helmipöllö tarjoaa myös helmiä. Laureion-sarjan helmet ovat 2AA-luokiteltuja puhtaita ja värjäämättömiä luonnonhelmiä.

Ja luonnollisesti ... kaikki Laureion sarjan korujen osat ovat hopeaa.

Tässä kuvagalleriassa esittelen Helmipöllön Laureion-hopeakoruja. Tässä on vain pieni osa korutarjonnasta, sillä suurin osa kivi-hopeakoruista syntyy tilaustyönä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tällä hetkellä varastosta löytyy runsaasti erilaisia korukiviä, joista voisi erikseen mainita korkealaatuiset ametistit, parafiinisuojatut aidot turkoosikivet ja tasalaatuiset värjäämättömät makeanveden helmet. Käytän Laureion-sarjassa sterling hopeisia metalliosia, mutta pyrin pitämään hintatason siitä huolimatta edullisena. Jos haluat "itse" suunnitella elämäsi korun, ota toki yhteyttä ja katsotaan löytyykö varastosta se juuri sinun kivesi!
Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.04 | 12:43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

...
24.04 | 14:02

Saako tuota mallia vielä ostaa? Mikä hinta?

...
13.07 | 15:13

Ostin Hercule - korvikset ja selaillessani näitä ihastun...upeita koruja/ tarinoita niissä! Laitan tänään korut kyläilemään mennessäni... :)

...
26.07 | 15:35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

...
Tykkäät tästä sivusta