STEAMPUNK-SARJAHelmipöllön Steampunk-korut hyödyntävät tyylisuunnan symboleita laidasta laitaan.  (Steampunk -tyylisuunnasta löytyy lisätietoa mm. osoitteesta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Steampunk.)

Steampunk sarjasta löytyvät "perinteisemmät" symbolit; kellonkoneistot, rattaat, vanhat mainokset ja tekniset laitteet. Kellokoneistokoruissa käytän vanhojen vetokellojen koneistoja ja (yleensä) siivekkäissä koruissa aikaa yhtaikaa lentää ja on pysähtynyt. Kellokorut kuuluvat myös Helmipöllön monikäyttökoruihin, joista ketjun (tai nauhan) saa irrotettua helposti, jolloin korusta muotoutuu rintakoru. Kellokoneistoista löytyy myös korvakoruja.


Jokainen Kellokoneistokoru on yksilö. Valittavana on miehekkäämpiä versioita, joissa "homeisen" kellotaustan päällä pääkallojen silmät hehkuvat punaisina kannatellen ketjuröykkiötä. Nämä kellot ovat usein löytäneet tiensä moottoripyöräilevien miesten rotsin rinnuksiin. Toisaalta taas kellokoneistoista löytyy herkkiä lintuja ja sudenkorentoja jotka kannattelevat lasipisaroita siivekkäissä, mutta hillityimmissä kehyksissä. Nämä feminiinisemmät korut ovat olleet naisten suosiossa. Muutamat kellokoneistokorut olen tarkoituksella jättänyt ilman strasseja ja muita koristeita. Koneistot vain ovat kauniita myös sellaisenaan!!!

Tästä kuvagalleriasta löydät Helmipöllön suositut STEAMPUNK-korut. Sarjasta löytyvät supersuositut kellokoneistokorut, mutta myös paljon muuta.

Huomaa, että Helmipöllön kellokoneistokorut ovat sekä rinta- että kaulakoruja ja voit itse valita kaulaketjun materiaalin.

Sarjaan kuuluvat myös lasi/lakka-tekniikalla valmistetut korut. Korvakoruissa ja kaulakoruissa esiintyvät rattaat, koneenosat, kellot, mutta myös vanhat absinttimainokset, myrkkyetiketit, röntgenkuvat, goottikivienkelit jne. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.04 | 12:43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

...
24.04 | 14:02

Saako tuota mallia vielä ostaa? Mikä hinta?

...
13.07 | 15:13

Ostin Hercule - korvikset ja selaillessani näitä ihastun...upeita koruja/ tarinoita niissä! Laitan tänään korut kyläilemään mennessäni... :)

...
26.07 | 15:35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

...
Tykkäät tästä sivusta