Tilaaminen ja tilausasiakkaat

Valokuva: Janne Koivuniemi, Goottityttö Fiskarsin sumuisella joella. Suosittu kuva-aihe saatavana Helmipöllön rinta- ja kaulakoruna Janne Koivuniemen kuvista työstetyssä "Dark Side"-sarjassa

Tilausprosessi

Jos löysit Helmipöllön valikoimista jotain jonka haluaisit hankkia itsellesi tai lahjaksi toiselle, niin olen nöyrän kiitollinen valinnastatasi! Voit valita mallin suoraan "Kuvagalleriassa" esillä olevista koruista, jota yleensä muokkaan hivenen, että täsmällään samanlaista korua ei tule vastaan! Tai voit käyttää esim. omaa valokuvaasi ja valita kehyksen "Korumanuaalista". Uniikkikoruja ei siis valitettavasti  voi tilata "vain napin painalluksella", mutta tällä tavoin korustasi tuleekin juuri sinun korusi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä:
- sähköpostilla: kirsi.kurki@sci.fi
- puhelimitse: 050-3688035
tai nettisivujen kontaktilomakkeen kautta
,

niin keskustellaan korustasi, materiaaleista ja hinnoista ym. Nämä seikathan ovat uniikkikorujen kohdalla myös aina yksilöllisiä riippuen esim. kuvan vaatimasta työstä, kehyksestä, materiaaleista ym.

Tilausasiakkaat löytävät näistä sivuilta kuvat valittavista vaihto-ehdoistaan. Tämä siksi, että historia on tässäkin tapauksessa opettanut, että usein suuret kuvatiedostot aiheuttavat ongelmia sähköpostiliitteinä. Jos kuitenkin juuri sinut koneesi on niin viritetty että kuvatiedostot eivät tuota ongelmia ja nimenomaan haluaisit tiedostot vain itsesi nähtäviksi, mainitse tästä minulle ottaessasi yhteyttä.


Huomaa, että pidätän oikeuden käyttää kuvaa valmiista korusta mainostarkoituksissa (esim. "tälläisiä koruja tilausasiakkaani ovat itselleen teettäneet"), ellet kuvan yksityisluonteisuuden ym. syyn vuoksi sitä erikseen kiellä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Pipsa | Vastaa 26.07.2012 15.35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.04 | 12:43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

...
24.04 | 14:02

Saako tuota mallia vielä ostaa? Mikä hinta?

...
13.07 | 15:13

Ostin Hercule - korvikset ja selaillessani näitä ihastun...upeita koruja/ tarinoita niissä! Laitan tänään korut kyläilemään mennessäni... :)

...
26.07 | 15:35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

...
Tykkäät tästä sivusta