Vieraskirja

Kiitos kun kävit kotisivullani. Kirjoita terveiset vieraskirjaan napsauttamalla sinistä painiketta. Voit myös laittaa kuvan terveisten mukana.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Mari Sinisalo, 9. elo, 2020
Heippa! Vierailin pajallasi Fiskarsin Vintage torilla ja tulin nyt uteliaana katsomaan kotisivuillasi valikoimaa. Olen se pinkkitukkainen, pitkä, kukkahameessa kulkenut nainen, joka olisi halunnut ostaa sinulta erään Steampunk kaulakorun. Sinulla on täällä sivuilla yksi vastaavanlainen, mutta toit toritapahtuman eri yksilöt.

Miten onnistuisi, että näkisin Sen yksilön vielä ja onnistuisiko tilaaminen? 😊
Sähköposti:
Kirjoittaja Emma, 27. marras, 2018
Rakastuin Tampereella käsityömessuilla kaulakoruihinne varsinkin sellaiseen lepakkoon ratas yksityiskohdilla <3 Toivottavasti tulevaisuudessa on mahdollisuus ostaa korujanne.
Sähköposti:
Kirjoittaja Niina, 30. touko, 2018
Hei!
Oli mukava tavata Maailma Kylässä- tapahtumassa! Mukaan lähti hopeinen, ikkunallinen "sukelluskello"" ja hyytävät Hohto-kaksoset! Näin nyt sivuja katseltuani myös paljon muuta ihanaa; eniten kiinnostavat eriväriset loistavat sudenkorennot. Tulen taas ihastelemaan aarteita Helsinki-päivänä eli jos sudenkorentoja on yhä, sellainen varmasti tarttuu mukaan. Kiitos jo olevista ihanuuksista ja uusista haaveillen... :)
-Niina
Kirjoittaja Lahja , 27. maalis, 2015
Olemme katselleet tuotantoasi Teneriffan lämmössä (n.16 astetta. Erikoisia ovat ammattitaidollasi tehtyjä töitä.
Terveiset Lahja, Riitta ja Tapio
Kirjoittaja -S-, 24. elo, 2013
UPEUTTA!
Kiitos sinulle, että toit aarteesi kösiemme ulottuville Taiteiden Yöhön Helsinkiin, jossa ostin sinulta kahdet Art-sarjan korvikset. Hinnat ovat todellakin uskomattoman kohtuulliset ja luomuksesi vertaa vailla! Joulumessuja odotellessa :)
Kirjoittaja Pessi, 16. kesä, 2013
Hienoja ovat korusi ja sivusi. Mieltäni lämmittä eritoten filosofiasi, jossa kytket yhteyden historian aikakausiin. Varsinkin Belle Époque kauden ihailu, josta itsekkin pidän kovin kovasti. Musiikissa se on jälkiromantiikan ja uusien tyylien risteystä. Kun katselee korujasi niin ihan kuin eläisi tuota aikaa, jossa olisin itsekkin ollut kuin kala vedessä.
Sähköposti:
Kirjoittaja Venla, 19. syys, 2012
Ihania koruja!<3 Kyllä ostaisin!<3:)
Kotisivu:
Kirjoittaja Helmikirjain, 7. syys, 2012
Olen rakastunut! Steampunk-sarja on jotain niin häkellyttävän koskettavaa! Todella kauniita ja henkeäsalpaavia.
Kirjoittaja PE, 25. kesä, 2012
Upeita koruja! Aivan huikaisevan kauniita ovat Audrey Hepburn -korusi. Kaunis kehys kruunaa maailman kauneimman naisen kuvan. Myös Herculet Poirot -sarja on hauska. Jään odottamaan Agatha Christie -korviksia... Kouvolan dekkaripäivillä voisi olla ostajakuntaa...
Sähköposti:
Kirjoittaja Thuja, 2. touko, 2012
Työharjoittelijani oli ostanut viime messuilta 3 aarrepussia ja oli aivan ihastuksissaan.
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Anu, 14. joulu, 2011
Iso kiitos taas ihanista koruista! Kesällä ostin sinulta korvikset Fiskarsista ja nyt lähti Vanhalta mukaan Hercule Poirot ja Amelie Earhart :) Kiva, että nyt voi sivujenkin muodossa mainostaa korujasi muillekin.
Kirjoittaja Tikkalikka, 7. marras, 2011
Ihana oli mykkäelokuva :) On kiva käydä näillä sun sivuilla.
Sähköposti:
Kirjoittaja Mila von P , 19. loka, 2011
Sivut ovat hienot ja korut mahtavia. Odotan, että pääsen hankkimaan korvakoruille kavereita!
Kirjoittaja Tikka, 18. loka, 2011
oon SIUSTA YLPEE !!! HIENOJA
Kirjoittaja Camilla, 27. syys, 2011
Hyvät ja toimivat sivut!

Uusimmat kommentit

27.04 | 12:43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

...
24.04 | 14:02

Saako tuota mallia vielä ostaa? Mikä hinta?

...
13.07 | 15:13

Ostin Hercule - korvikset ja selaillessani näitä ihastun...upeita koruja/ tarinoita niissä! Laitan tänään korut kyläilemään mennessäni... :)

...
26.07 | 15:35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

...