HELMIPÖLLÖN KORUPAJA - JOTAIN VÄHÄN ERILAISTA!

JOTAIN VÄHÄN ERILAISTA ...

Helmipöllön Korupajalla on kunnianhimoinen pyrkimys erottua muista uniikkikorujen valmistajista paitsi laadulla, myös sisällöllä.  Jos haluat koruiltasi jotain vähän erilaista, olet tullut juuri oikealle sivulle!

Helmipöllön koruissa on aina niin muoto kuin sisältökin. Steampunk- koruni ja monet kuvakoruistani ammentavat sisältönsä teollistumisen vuosista, Belle Epoque- ajan taiteesta, Art Nouveaun tyylisuunnan tärkeimpien taiteilijoiden töistä. Inspiraation lähteenä toimivat myös elokuvat ja kirjallisuus.

Muodon ja sisällön lisäksi Helmipöllölle on tärkeää monikäyttöisyys ja huumori. Useimmat koruni ovat muokattavissa esim. rintakoruista kaulakoruiksi ja takaisin vain nauhaa tai ketjua siirtämällä. Ja ilman huumoria nämä korut eivät valmistu! Jos koruista löytyvät symbolit tai kuvat saavat yllättävän oivalluksen kautta hymyn asiakkaan huulille, koen olevani onnistunut!

Tämän hetkisessä valikoimassani on kolme erillaista linjaa; steampunk-korut, kuvakorut ja ns. arvokorut (kivestä ja hopeasta). Varsinkin steampunkin alta löytyy paljon uniikkiluomuksia ja kellon koneistoista syntyviä koruja. Taidekoruissa uusin sarja on elokuvat, joskin vanhat hahmot kuten Hercule Poirot ovat edelleen valikoimissa. Arvokoruj sarjasta löytyvät ametisti, turkoosi ja helmikorut ja muita korkealaatuisia kiviä hopeisilla osilla.

Uutuutena ovat tänä syksynä Helmipöllön Steampunk veistokset. Niissä kuumailmapallo lennättää fregattia, vanhaa kaksitasoa tai vaikkapa Nostromo aluksen pienoisfiguuria (Alien 8. matkustaja-elokuva). Pallot ovat paperimassasta muotoiltuja ja pitkälle työstettyjä, näyttäviä kokonaisuuksia, joiden tekoon ovat monet tilausasiakkaat itsekin vaikuttaneet omien mieltymysten mukaan.YLEISTÄ HELMIPÖLLÖSTÄ

Olen koulutukseltani metalliseppä ja metallialan muotoilija, jonka lisäksi olen valmistunut filosofian maisteriksi antiikin kreikan kielestä ja kirjallisuudesta. Sivuaineeni, taidefilosofia, on myös suuri rakkauteni. Siksi onkin luonnollista, että koruissani elää ripaus historiaa ja muodon ja kauneuden suhdetta on pohdittu varsin akateemisesti, mutta toivoakseni kuitenkin myös niin, että kauneus tuo korujeni kautta puhtaasti mielihyvää kantajalleen!

Helmipöllö pesii yleensä kesäisin Fiskarsin torilla, jossa useat asiakkaani ovatkin minut ensikertaa tavanneet. Lisäksi kierrän kaikki suurimmat käsityöalan messut Helsingissä ja satunnaisesti muissakin kiinnostavissa tapahtumissa. Kannattaa siis seurata Helmipöllön lentoaikataulua, missä pöllö lentää seuraavaksi.

Näiltä sivuilta löydät siis lisää tietoa ja kuvia koruistani ja korufilosofiastani. Huomaa kuitenkin, että koska koruni ovat pääsäätöisesti uniikkeja, nämä kuvat ovat vain malleja, eivätkä siis hankittavissa täsmälleen samanlaisina kuin kuvissa.

Jokaisella on oikeus kantaa korua, joka on vain hänen kaulallaan!


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Lotta Ahosmäki | Vastaa 27.04.2015 12.43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

Nakuttaja | Vastaa 06.10.2011 13.11

Ihanaa! Laitoin mainoksen helmipöllön sivuista naamakirjaan..

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.04 | 12:43

Jkl:ssä ostamani sydän roikkuu nyt mieheni kaulassa todistamassa rakkautta jota on kestänyt jo pitkään <3olet ansainnut mitä syvimmän kunnioitukseni työlläsi.

...
24.04 | 14:02

Saako tuota mallia vielä ostaa? Mikä hinta?

...
13.07 | 15:13

Ostin Hercule - korvikset ja selaillessani näitä ihastun...upeita koruja/ tarinoita niissä! Laitan tänään korut kyläilemään mennessäni... :)

...
26.07 | 15:35

Ostin fiskarsin antiikkimarkkinoilla sinulta Hercule Poirot-korun, ja kuten arvelinkin - loistava keskustelunaloittaja! Pakko saada toinen erilainen,selaamaan->

...
Tykkäät tästä sivusta