Yleistä:

1. Mökki on käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12:00 asti. Talviaikaan tulo- ja lähtöajoista voidaan sopia tarpeen mukaan.

2. Tarkista saapuessasi, että tilat ovat jääneet siistiin kuntoon edellisen asukkaan jäljiltä. Havaitessasi epäkohdan ota yhteyttä välittömästi vuokranantajaan. Huomauttamatta jättäminen ei oikeuta epäkohdan suorittamatta jättämiseen, vaan lasku lähetetään aina mökissä viimeksi asuneelle.

3. Vuoteissa on käytettävä alus- ja päälyslakanaa, sekä tyynyliinaa. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraan.Liinavaatteita voi vuokrata 15€/henk.(lakanat pyyhkeet)

4.Kaasugrillin kaasumaksu 10e.

5. Vuokravaraus astuu voimaan varausmaksun 200€ maksamisen jälkeen, loppumaksu on suoritettava viimeistään kolme viikkoa ennen loman alkua. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruessa loman lukuunottamatta force majeure. Jos loma perutaan alle 21vrk alkamista 50% vuokrasta on maksettava.

 

 

Pois lähtiessä on tehtävä seuraavat toimenpiteet:

1. Ravistele matot ja tuuleta vuodevaatteet.

2. Imuroi lattiat.

3. Siivoa huoneisto: Pese jääkaappi, mikroaaltouuni ja SÄHKÖHELLAN UUNI.

4. Vie tuomasi ruoka-aineet, tyhjät pullot, lehdet yms pois.

5. Vie roskat jäteastiaan, joka sijaitsee mökin lähettyvillä. Kahissa ja Kaskessa yhteinen roska-astia. Lamposessa,Timussa ja Rokissa yhteinen roska-astia.

6. Sammuta sähkölaitteet (ei lämmitystä), sulje ovet ja ikkunat, tee mahdollinen puutelista.

 

Mikäli tarkastuksessa todetaan, että siivous on tehty puutteellisesti, niin lasku lähetetään asiakkaalle. Ennalta tilaamattoman loppusiivouksen hinta on vähintään 100€.(50€tunti)

 

Avaimet:

1. Saapuessa avaimet noudetaan osoiteesta Tulikalliontie 15. Linkki Google Maps . Tuloajan ilmoittaminen p.0500 712059 .

2. Lähtiessä avaimet palautetaan samalla tavalla.

3. Muusta menettelysta voidaan sopia vuokranantajan kanssa.