HaapaniemenHuvilat

 Katso vapaat ja hinnat varauskalentereista.

Syystarjous, mökki kahdelle -50e.

Huvilat sijaitsevat turvallisessa Kantahämäläisessä kulttuurimaisemassa Haapaniemen Ylöstalon tilalla, jonka omistajat tunnetaan vuodesta 1470 ja saman suvun omistuksessa ollut vuodesta 1627. Tilan  alueella on vapaaehtoinen metsänsuojelualue n.10ha , jota voi käyttää ulkoiluun kuten muitakin alueita. Alue ei ole mikään "mökkikylä", jossa mökit ovat vierivieressä, vaan jokaisella huvilalla on oma ranta ja rauha. Rantaviivaa Ylöstalontilalla on n.4km.

Kylpytynnyri  lisämaksulla käytössä Lamposessa, Rokissa ja Kahissa . Muihin mökkeihin siirrettävä hulju

 

Huvilat pidetään hyvässä kunnossa, matot ja muutkin tekstiilit uusitaan tarvittaessa sekä tehdään tarpeelliset vuosikorjaukset. Huvilat ovat talvilämpimiä , asumislämpö pidetään koko talven.

Timuun ei voi tuoda  kotieläimiä, koska juuri hiotut ja lakatut puulattiat. Ainoastaan Kahiin tai Kaskeen voi tuoda.

Joka Huvilaan on asennettu ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää kesällä myös viilennykseen. Tavoite on energiatalouden parantaminen ja asumismukavuuden lisääminen.

Ulkokynttilöiden (ulkotulien) käyttö kielletty, tulipalon vaara.

Kalpalinnan hiihtokeskukseen ajoaika n.20min

           www.KALPALINNA.fi

  2021 varauksiin force majeure ehto. Varausmaksusta puolet ja loppumaksu palautetaan täysimääräisenä jos viranomaismääräys estää mökin käytön.

   Loma-aikojen ulkopuolella kilpailukykyinen majoitus Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki seudulla arkisin su-pe tai pidemmäksi ajaksi. Katso linkistä Linkkejä(ajo-ohje)  sijainti ja ajo-ohje. 

Yhteydenotot ja varaukset mielummin sähköpostilla.

 Mirja tai Heikki Ylöstalo

 Tulikalliontie15

 14240 Janakkala

 +358 500 712059

haapaniemenhuvilat@gmail.com