Raunon hommelit

🙂NOME
Raunolla on plakkarissa NOU1 ja ALO3 x 3. Tuloksissa näkyy  into tehdä töitä, mutta myös tottelemattomuus🙃 Elikkä... ohjaaja saa mennä nyt hieman itseensä ja vaatia koiralta tottelevaisuutta enemmän kuin aiemmin. 

🙂VEPE
Rauno osaa VEPEn SOVE liikkeet ja tekee niitä innolla. Ainoa mikä hieman tökkää on se ainainen vientiliike......................
🙂NÄY:t
Rauno on käynyt näytelmissä .. harvakseltaan. Se on sellainen on-off koira .. eli siitä joko tykätään tai ei . Raunon amerikkalaiset juuret ovat joillekkin tuomareille liikaa, mutta niiltäkin joille se on liikaa, on tullut erinomaisia arvosteluja ilman SA:ta tai sitten EH. Hyvä näin.. 😘. Rauno kuitenkin tykkää näyttelykehistä ja itse pidän sen kanssa näyttelyissä käymisestä.
🙂MEJÄ
Rauno on oikeastaan joka kesä tehnyt yhden jäljen. Ja aina se on sorkan löytänyt. Se menee tarkasti maavainulla .
                          🙂KÄYTÄNNÖN METSÄSTYS
Rauno oli v. 2011 ensimmäistä krt mukana sorsanpyynnin aloituspäivänä ja  hyvin sen kanssa oli onnistuttu. Rauno oli tuonut myös sellaisia aarteita isännälle mitkä ei kovin hirveästi kuuluneet sorsanpyyntiinkään

Koulutettavuudeltaan Rauno on aivan ihana .. se on sellainen iso nalle, joka haluaa suurinpiirtein aina tehdä niinkuin siltä pyydetään.