Kirjoituksia kuvien kera.

Metsäpuutarha Tammelassa.

Ajelimme täältä Varsinais-Suomesta kohti Hämettä. Forssan jälkeen pienempiä teitä myöten Tammelassa sijaitsevaan Honkamajan metsäpuutarhaan. Tiet kulkivat halki kauniiden mänty-ja koivumetsien. Mutkaisiakin olivat. Mäkiä laskettiin alas ja kohta taas noustiin korkeammalle. Pientareilla kukkivat horsmat, karhunputket ja monet muut kukat. Uuden elämyksen koimme perille päästyämme. Metsän rinteeseen olivat puutarhan omistajat rakentaneet polkuja kuusien ja katajien lomaan. Omalta tontilta löytynein luonnon laattakivin he olivat polut päällystäneet ja jyrkkiin paikkoihin rakentaneet portaat. Helppo siellä oli kulkea. Polkujen varsilla kasvoi alppiruusuja, saniaisia ja muita varjossa viihtyviä kasveja, mutta myös muutamia nyt kukkivia ruusuja. Sitten, kaikkein korkeimmalle, melkein tyhjän päälle, oli isäntä rakentanut ison, kaksikerroksisen majan. Kattokin siinä oli kuin jossain Japanissa koristeellisen räystään ansiosta. Eipä sieltä olisi malttanut lähteä, mutta vielä oli tarkoitus yhteen paikkaan ehtiä. Sitten alkoi ukkonen melkein kohdalla jyristä ja sataa. Jätimme kivan paikan. Läheltä löytyi ruokapaikka ja siellä sopi sadetta pitää, kun jo nälkäkin oli! 

 

Viereisessä pienessä kuvassa vasemmalla "Mielikki, metsänemäntä" ja keskellä "Tapio, metsänhaltija".

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

29.05 | 20:03

Kiitos sinulle kauniista sanoistasi.Ihanaa kesää sinulle ja rakkaillesi!

...
29.05 | 09:16

Silloin "Kirsti kusihousu" pelkäsi ja häpesi, mutta Nyt Olet Tämän Hienon Blogin Herkkä ja Rohkea kirjoittaja. Kiitos tarinoistasi ja kauniista kuvista :)

...
28.04 | 22:30

Kiva, jos tykkäsit. Laulu ja laulaja ovat minusta niin hyvät, että tulee kuunneltua useaan kertaankin.Kiitoksia kommenteistasi!

...
28.04 | 22:24

Pääsiäinen oli kaunis ja koko viikko sen jälkeen lämmin, yli +20 astetta. Nyt taitaa tulla yöksi hallaa, tai pakkasta. Vappuiloa teillekin sinne pohjoiseen!N

...
Tykkäät tästä sivusta