Kirjoituksia kuvien kera.

Tässä palavaarakkautta ja kurjenkelloja.

Ollaan tästä "villatakkikesästä" sitten mitä mieltä tahansa, ainakin kasvit ovat siitä pitäneet. Kun kukkaset tykkäävät, tykkää Nummentonkija myös! Luonto on pysynyt vihreänä ja rehevänä. Kukat ovat saaneet loistaa pitkän aikaa. Jos olisi paahtava helle, olisi niiden kauneus mennyt ohi muutamassa päivässä. Nurmikko olisi kulottunut. Nyt se on pysynyt kauniina ja pehmeänä ja luonnonkukat ovat sitä koristaneet. Sadetta on tullut juuri sopivasti, ei liikaa ainakaan meillä. Ei ole paljoa kastella tarvinnut, mutta kitkemistä sen sijaan on riittänyt. Siitähän me kovasti tykkäämme, ainakin Nummentonkija! Pelloilta näyttää tällä hetkellä olevan tulossa hyvä sato, jos se vain ehtii valmistua ja saadaan hyvät korjuusäät sitten, kun sen aika on. En juuri muista toista kesää, jolloin olisi ollut näin paljon kukkia pihoilla, puutarhoissa, pientareilla, kaikkialla. Pellotkin kukkivat, sillä niin paljon on kasvamassa rypsiä ja rapsia ym. Keltaista paikoin "silmänkantamattomiin". Hyvä kesä tämä on ja ehkä me vielä annos hellettäkin saadaan.

Huopakeltamot koristavat pihanurmea. Ei niiden yli voinut ruohonleikkurilla huristella.  

uudet kukkaset. Kirjava joukko kirsikan alla.
idänunikotkin ovat jo aikaa sitten tehtävänsä tehtyään ja siemenensä valmistettuaan vaipuneet odottamaan uutta kevättä ja kesää.
Vuosaari-ruusu kärsi v. 2016 tammik. pakkasista, mutta on taas päässyt kasvuvauhtiin.

Uusimmat kommentit

12.07 | 11:28

Kiitos, Eliinamirjami, kommentistasi! Pellervon lukijamatkalle kannattaa mennä. Ne ovat hyvin järjestettyjä. Menkää niin pian, kun pääsette ja vielä hyvin jaksa

...
08.07 | 11:43

Ihana matkakertomus ja kuvat. Kiitokset! Katselin samaa Kodin Pellervon matkaesitettä, mutta tilaamatta jäi. Ehkä menemme, kun mies jää eläkkeelle vuoden kulutt

...
06.07 | 13:03

Olisit ihan mukava ollut muutenkin mukana kuin laukussa! Oli vähän jännää lähteä ihan yksin matkaan.

...
06.07 | 12:58

Hei, Teija! Kiva, kun kävit vilkaisemassa. Pistäydyn silloin, tällöin kurkkaamassa kuulumisiasi. Ihmettelen, kuinka paljon saat aikaan, kun on karjaakin.

...