Vieraskirja

Kiitos kun kävit kotisivullani. Kirjoita terveiset vieraskirjaan napsauttamalla sinistä painiketta. Voit myös laittaa kuvan terveisten mukana.

6. elo, 2018

Esa P. T. Nykänen

Hei. Olen Esa Nykänen ja isoäitini oli Johanna Korhonen, Antti Nykäsen puoliso. Johannasta on ollut vain hyvin vähän tietoa ennen tämän kotisivun löytymistä. Tästä on hyvä jatka tutkimusta. Antti ja Johanna olivat lähtöisin Sotkamon Nuasjärven maisemista.
Kiitos suuremmoisesta tutkimustyöstä. Terveisin Esa Nykänen Oulu

Verkkosivu 20. tammi, 2017

Reijo Korhonen

Hei. Olen nyt eläkepäivinäni innostunut tutkimaan omaa sukuani ja päässyt Samuel Korhoseen saakka, joka synt. n. 1688 Nurmes, Alaluosta jossa k. n. 1751. Löytyy tekemästäsi sukututkimuksesta Nilsiän Korhosista. Tekemästäsi tutkimuksesta on ollut paljon
apua tällaiselle vasta-alkajalle, joten kiitokset valtavasta sukututkimustyöstäsi. Ehkä vielä joskus palaan asiaan. Yritän toki vastata kysymyksiin Alaluostan Korhosista, joita olen tutkinut ja kuulun itsekin näihin Korhosiin. Terveisin Reijo Korhonen.

14. tammi, 2017

Riitta Hirvonen, o.s.Korhonen

Hei. Olen opettelemassa sukututkimusta. Isäni oli Nurmeksen Korhosia ja äitini äiti Sotkamon Korhosia. Lähetän jossain vaiheessa kysymyksiä s-postilla. Kiitos näistä upeista sivuista ja valtavan suuresta tutkimustyöstäsi.

23. huhti, 2016

Keijo Korhonen

mukavat sivut, olen myös ollut kiinnostunut Sotkamon Korhosen suvusta, isäni lapsuuden koti, vaikka hän oli syntyisin Heinämäen tilalta, oli Heinämäen viereinen Tapiolan tila (joskus sotien jälkeen rakennettu, nykyisin Jari-serkkuni omistuksessa tietääkseni),
hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta sinulle ja perheellesi !

2. kesä, 2015

kaisa.nurhonen@meili.fi

Mukavaa, että tutkit Korhosia. Isoisoukkiki vaimo oli Korhosia Karttulan Punnonmäeltä.

2. kesä, 2015

kaisa.nurhonen@meili.fi

Mukavaa, että tutkit Korhosia. Isoisoukkiki vaimo oli Korhosia Karttulan Punnonmäeltä.

16. huhti, 2012

Kaisa Toijanniemi

Hei Martti!

Lukaisin sivujasi toista kertaa. Mukavasti kirjoitat! Kaikkia paikkoja en tietenkään tunne, koska niin vähän olen siellä Kainuusa vieriallut. Laitoin linkin sivuistasi Eeva-ystävälle Kuhmoon.

Kerroit Karhumäen veljesten yleisälennoista. Muistatko/tiedätkö, oliko
vuosi 1948 ? Oliko sama vuosi, jolloin nousin ensi kertaa Oulussa isäni kanssa
lentokoneeseen? Muistaakseni kone lähti Oulun edustalta ja jäältä? En pelännyt yhtään, oli kiva katsella tulitikkulaatikon kokoisia Oulun taloja ilmasta. Jospa Karhumäet olivat tuolloin pohjoisen kierroksella? Isäni kuoli marrask. 1949, joten arvelen ettei 49 sovi lentovuodekseni.

Rauramon talo esiintyy muisteluissasi.
Siis entinen Schroderuksen? Rauramo näyttää olevan yleisin suomennettu muoto S-nimestä. Yhteyteni tuohon sukuun meneee Anna Schroderuksen kautta (1797-1851), isänsä Johan Isaac.

Kauniin kevään jatkoa sinne Mikkeliin!
terveisin Kaisa